19 Απριλίου 2024 / 5:27 μμ
19 Απριλίου 2024 / 5:27 μμ

Υπάρχουν προϋποθέσεις για συμφωνία έως το Eurogroup του Μαρτίου εκτιμά ο Ντομπρόβσκις

από fimotro

Στην εκτίμηση ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την επίτευξη συμφωνίας ανάμεσα στην Ελλάδας και τους δανειστές, έως το επόμενο Eurogroup τον Μάρτιο, προχώρησε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βλάντις Ντομπρόβσκις.
Σε δηλώσεις του στο CNBC, ο Ντομπρόβσκις εμφανίστηκε πεπεισμένος «ότι θα μπορέσουμε να λύσουμε την παρούσα κατάσταση», αρκεί, όπως είπε όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές να δώσουν μια τελευταία ώθηση.
Όπως σημειώνει, η Ελλάδα έχει επιστρέψει στην ανάπτυξη, υπεραποδίδει στους δημοσιονομικούς στόχους και όπως όλα δείχνουν βρίσκεται στο δρόμο για να επιτύχει και τον φετινό στόχο. Σε αυτό το πλαίσιο, υπογραμμίζει ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, θα ήταν «πολύ αντιπαραγωγικό» να επιτρέψουμε να γυρίσει η χώρα σε οικονομική αστάθεια.
«Χρειάζεται μια τελική ώθηση από τους θεσμούς, το ΔΝΤ και την Ελλάδα, ώστε να λυθούν τα θέματα, ελπίζω ως το επόμενο Eurogroup», τόνισε ο Βλάντις Ντομπρόβσκις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα