29 Μαρτίου 2024 / 12:26 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 12:26 μμ

Υπάρχει… μείωση της εγκληματικότητας υποστηρίζει ο Τόσκας!

από fimotro

«Υπάρχει αύξηση της αστυνόμευσης και μείωση της εγκληματικότητας» υπογράμμισε ο αν. υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Ο κ. Τόσκας υποστήριξε ότι αντιμετωπίζονται σταδιακά προβλήματα δεκαετιών που είχαν αφεθεί από τις προηγούμενες κυβερνήσεις να χρονίζουν και χωρίς αστυνομική παρέμβαση.
Απαντώντας στην κριτική της αντιπολίτευσης για τα Εξάρχεια, έκανε λόγο για επιπόλαιη προσέγγιση αντιμετώπισης του προβλήματος και διερωτήθηκε γιατί δεν έκανε η ΝΔ τίποτα τόσα χρόνια, εάν ήταν τόσο απλό.
Υπογράμμισε ότι, με την εξάρθρωση της σπείρας ναρκωτικών στη δυτική Αττική, μειώθηκε σημαντικά η εγκληματικότητα ενώ σημείωσε ότι για πρώτη φορά γίνονται περιπολίες με θωρακισμένα οχήματα στην περιοχή για να είναι αποτελεσματικότερη και ασφαλής η αστυνόμευση.
Με αφορμή τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα, ο κ. Τόσκας σημείωσε ότι πρόκειται για επιτυχία της ΕΛΑΣ, ενώ πρόσθεσε ότι στη χώρα δεν υπάρχει, όπως αλλού στην Ευρώπη, νεοτρομοκρατία. «Είναι ουρές, τα τελευταία φαινόμενα της παλαιάς τρομοκρατίας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τόσκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα