19 Απριλίου 2024 / 12:59 μμ
19 Απριλίου 2024 / 12:59 μμ

Τ. Κουίκ: Η ηγεσία της Ν.Δ. δεν θέλει λύση για το θέμα του ΕΣΡ

από fimotro

Για χρόνιο κόμπλεξ για τον καραμανλισμό και για απροθυμία εξεύρεσης λύσης στο ζήτημα του ΕΣΡ κατηγόρησε την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ο Τέρενς Κουίκ, με αφορμή την απόρριψη της πρότασης της κυβέρνησης για την προεδρία του Συμβουλίου, από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ αναφέρει ειδικότερα ότι «όταν η σημερινή Ν.Δ. των Μητσοτάκη – Σαμαρά απορρίπτει για την προεδρία του ΕΣΡ τον Βύρωνα Πολύδωρα, πολιτικό με πεντακάθαρες περγαμηνές ηθικής και εντιμότητας και ο οποίος – κυρίαρχο στοιχείο – προέρχεται από τις πολιτικές ρίζες του ιδρυτή της παράταξης Κωνσταντίνου Καραμανλή, τότε αντιλαμβάνεται ο καθένας σε ποιο μόρφωμα έχει μετατραπεί αυτό το κόμμα».

Παράλληλα, ο κ. Κουίκ σημείωσε σε ανακοίνωσή του ότι ο σημερινός πρόεδρος «της λεγόμενης Ν.Δ. είχε καταψηφίσει και τον καραμανλογενή Προκόπη Παυλόπουλο για ΠτΔ», κάνοντας λόγο για χρόνιο κόμπλεξ για τον καραμανλισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα