28 Μαρτίου 2024 / 5:45 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 5:45 μμ

Τώρα όλοι θέλουν Τραμπ – Ο πρωθυπουργός του Καναδά επιθυμεί να συνεργαστεί μαζί του!

από fimotro

Ο Kαναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό συνεχάρη σήμερα τον Ντόναλντ Τραμπ για τη νίκη του στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές εκφράζοντας την «ανυπομονησία του να εργαστεί πολύ στενά» μαζί του.

«Ο Καναδάς δεν έχει φίλο, εταίρο ή σύμμαχο πιο κοντινό από τις Ηνωμένες Πολιτείες», υπογράμμισε ο φιλελεύθερος ηγέτης σε ανακοίνωσή του.

«Ανυπομονούμε να εργαστούμε πολύ στενά με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο, τον κ. Τραμπ, και με την κυβέρνησή του και το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών κατά τα επόμενα έτη, κυρίως στους τομείς του εμπορίου, των επενδύσεων καθώς και για τη διεθνή ειρήνη και ασφάλεια», δήλωσε ο Τριντό.

«Οι κοινές μας αξίες, οι εις βάθος πολιτιστικοί δεσμοί μας καθώς και οι ισχυρές και ολοκληρωμένες οικονομίες μας θα συνεχίσουν να αποτελούν βάση για την προώθηση της στέρεης και ακμάζουσας εταιρικής σχέσης μας», εκτίμησε ο Kαναδός πρωθυπουργός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα