29 Μαρτίου 2024 / 12:46 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 12:46 μμ

Τόσκας στον ΑΝΤ1: Μεγάλη επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ. η απελευθέρωση Λεμπιδάκη (βίντεο)

από fimotro

Για «μεγάλη επιτυχία της Αστυνομίας» έκανε λόγο ο Νίκος Τόσκας, μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα για την απελευθέρωση του επιχειρηματία Λεμπιδάκη, μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας.

«Η Αστυνομία είχε τις πληροφορίες, αλλά περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να δράσει», επιβεβαίωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, τονίζοντας πως το «σημαντικό είναι ότι ο άνθρωπος είναι σώος και βρίσκεται κοντά στους δικούς του».

Όπως είπε ο Ν. Τόσκας, οι πρώτη κίνηση του Κρητικού επιχειρηματία ήταν να ευχαριστήσει τους αστυνομικούς. «Είναι αδυνατισμένος, ταλαιπωρημένος, αλλά καλά στην υγεία του», συμπλήρωσε και τόνισε πως:

«Η άμεση απελευθέρωση και η άμεση σύλληψη είναι μεγάλες επιτυχίες για την Ελληνική Αστυνομία».

«Όλοι θα θέλαμε να έχει τελειώσει πιο πριν αυτή η ιστορία, αλλά αποφεύγαμε βεβιασμένες κινήσεις. Έπρεπε να γίνουν όλα με μεγάλη προσοχή, σε συνεργασία με την οικογένεια, ώστε να διασφαλιστεί η ζωή του», είπε ο Υπουργός και κατέληξε πως «τώρα και ο άνθρωπος είναι ελεύθερος και λύτρα δεν έχουν καταβληθεί και έχουν γίνει συλλήψεις».

ΔΕΙΤΕ το βίντεο από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα