24 Απριλίου 2024
24 Απριλίου 2024

Τόλης Βοσκόπουλος: Νέα εξέταση DNA για την πατρότητα της Χαράς

από fimotro

Η διαμάχη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Τζούλιας Παπαδημητρίου για την πατρότητα της κόρης τους, Χαρά, συνεχίζεται μιας και το Εφετείο διέταξε εκ νέου εξέταση DNA.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Χαρά καλούνται να δώσουν δείγμα γενετικού υλικού μέσα στην επόμενη εβδομάδα, για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Το Εφετείο φαίνεται πως εκδίκασε σε δεύτερο βαθμό την αγωγή της μητέρας της Χαράς, που ζήτησε να ανακληθεί η απόφαση ακύρωσης της συμβολαιογραφικής πράξης αναγνώρισης της κόρης της από τον τραγουδιστή.

Μάλιστα, το δικαστήριο καθόρισε ποιος θα είναι ο πραγματογνώμονας και σε ποιο εργαστήριο ανάλυσης θα γίνει η εξέταση, και έτσι και οι δυο εμπλεκόμενοι κλήθηκαν, όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα να παρουσιαστούν σε συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα. Έτσι, εκτός από τον Τόλη Βοσκόπουλο θα πρέπει να έρθει τα επόμενα 24ωρα στην Αθήνα και η Χαρά προκειμένου να υποβληθούν και οι δυο στην εξέταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα