17 Απριλίου 2024 / 1:24 πμ
17 Απριλίου 2024 / 1:24 πμ

Τσαλαλώτος: Δεν έχω ερωτευτεί την καρέκλα μου

από fimotro

«Με την είσοδο στην ανάπτυξη, προτεραιότητά μας είναι να ελαφρύνουμε αυτούς που έχουν επιβαρυνθεί περισσότερο, τα μεσαία στρώματα», υπογραμμίζει ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος σε συνέντευξή του στην Αυγή της Κυριακής. Ο υπουργός αναφέρεται και στο μοντέλο ανάπτυξης που επιδιώκει το οικονομικό επιτελεί, σημειώνοντας ότι «το δικό μας μοντέλο ανάπτυξης θα έχει αναφορά σε πολλά μικρά και μεσαία έργα και όχι σε λίγα και φαραωνικά».

Σε σχόλιό του για τη θέση του ως υπουργού οικονομικών, τονίζει «Δεν έχω ερωτευτεί την καρέκλα μου και μπορώ να είμαι πολιτικά χρήσιμος και από άλλα πόστα, στο κόμμα, στην κυβέρνηση, στο πανεπιστήμιο. Η μοναδική προϋπόθεση είναι να συμφωνώ με το πολιτικό πρόγραμμα που καλούμαι να υπηρετήσω». Τέλος, σχολιάζοντας την κριτική που δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ για την κυβερνητική του πορεία, υπογραμμίζει ότι «οι παλιοί μας σύντροφοι μας αδικούν. Δεν μπορούμε να εγκαταλείψουμε το πεδίο της πολιτικής σύγκρουσης περιμένοντας καλύτερες μέρες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα