19 Απριλίου 2024 / 9:21 μμ
19 Απριλίου 2024 / 9:21 μμ

Τσίπρας: Ούτε κρύβομαι, ούτε εκβιάζομαι και δεν έχω να φοβηθώ τίποτα

από fimotro

«Βρίσκομαι εδώ και είναι επιλογή μου να βρίσκομαι εδώ. Πρωτοφανές να παρίσταται σε επίκαιρη ερώτηση πρωθυπουργός. Δεν θα ανεχθώ καμία πρόκληση, καμία συκοφαντία και καμία γραφικότητα κ. Μητσοτάκη», δήλωσε ο ΑΛ. Τσίπρας.

Φτάσατε να ισχυρισθείτε την προηγούμενη εβδομάδα ότι το προγραμματισμένο ταξίδι στο Παρίσι που είχε συνάντηση με Μακρόν και Γιούνκερ ήταν ταξίδι-δικαιολογία για να μην παρίσταμαι στις «μεγάλες αποκαλύψεις» στην υπόθεση που συντονισμένα 15 ημέρες.

Να ξεφύγω από τι; Την αντιπαράθεση με τον Μητσοτάκη. Ούτε εσείς που τα λέτε δεν τα πιστεύετε. Η ΝΔ στην αρχή αρνήθηκε να πει «ναι» στην παράταση για να μην απαντήσω, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

«Ούτε κρύβομαι, ούτε εκβιάζομαι. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Όταν έρχονται τηλεοπτικά γραφεία στο γραφείο μου δεν ξεσκονίζω και δεν βγάζω δώρα που μου έχουν γίνει. Εσείς κ. Μητσοτάκη πού θα κρύψετε τα συμβόλαια της Siemens και τα δάνεια του Κήρυκα Χανίων. Τα E9 του πόθεν έσχες», δήλωσε.

Όπως είπε, ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στη Βουλή όχι για να απολογηθεί αλλά για να αποκαλύψει το μέγεθος της απάτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα