29 Μαρτίου 2024 / 1:18 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 1:18 μμ

Τσίπρας: Εμείς θα βγάλουμε την Ελλάδα από την κρίση

από fimotro

«Εμείς θα βγάλουμε την Ελλάδα από την κρίση». Τη δέσμευση αυτή δίνει στον ελληνικό λαό ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα Documento.
Όπως εξάλλου εξηγεί σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο πρωθυπουργός, «δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Ή αυτή η κυβέρνηση θα πετύχει ή τα προγράμματα διάσωσης θα αποτύχουν οριστικά». Και διαβεβαιώνει ότι «ο συμβιβασμός που έχουμε αποδεχτεί, είναι δίκαιος επί της αρχής και κοινωνικά βιώσιμος».
Έντονα επικριτικός για τον πολιτικό του αντίπαλο, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας λέει ότι «ο κ. Μητσοτάκης έχει εγκλωβιστεί, ίσως παρασυρμένος από συμβούλους του που βλέπουν την ενασχόληση με την πολιτική ως επαγγελματικό πρότζεκτ. Η πολιτική όμως δεν είναι πρότζεκτ, πολύ περισσότερο η χώρα δεν είναι Siemens, δεν είναι εταιρεία».
Επιπλέον, ο πρωθυπουργός καταθέτει τη βεβαιότητά του ότι «αν την ευθύνη αυτής της εξαιρετικά ευαίσθητης και κρίσιμης διαπραγμάτευσης την είχε ο κ. Μητσοτάκης, θα είχε αποδεχθεί με προθυμία βαρύτατο αντίτιμο, που θα επέφερε επιπρόσθετη -ανυπολόγιστη ίσως- κοινωνική ζημία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα