20 Απριλίου 2024 / 11:40 πμ
20 Απριλίου 2024 / 11:40 πμ

Τρόμος στο Λονδίνο: Καίγονται κατοικίες με 200 ενοίκους!…

από fimotro

Τεράστια πυρκαγιά​ ξέσπασε σε πύργο κατοικιών στο Δυτικό Λονδίνο γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης, με το κτήριο των 27 ορόφων να έχει παραδοθεί στις φλόγες και οι ένοικοι να δίνουν μάχη για να δραπετεύσουν!

Μέχρι στιγμής τουλάχιστον τριάντα ένοικοι, έχουν μεταφερθεί σε πέντε νοσοκομεία, σύμφωνα με την αρμόδια υπηρεσία ασθενοφόρων στην Βρετανία.

Όπως μεταδίδουν τα βρετανικά Μέσα πολλοί ένοικοι έψαχναν τρόπο διαφυγής από το κτήριο με αυτοσχέδια σχοινιά από σεντόνια. Για άγνωστη αιτία η φωτιά ξεκίνησε από τον δεύτερο όροφο του πύργου Grenfel, στην οδό Latimer. Μάλιστα υπάρχουν φόβοι πως το κτήριο μπορεί να καταρρεύσει από στιγμή σε στιγμή, ενώ υπάρχουν μαρτυρίες πως άνθρωποι πηδούσαν από τα μπαλκόνια!

Στον πύργο Grenfell (Γκρένφελ) έχουν σπεύσει περισσότεροι από 200 πυροσβέστες με 40 οχήματα, οι οποίοι δίνουν μάχη με τις φλόγες.

Η φωτιά είναι τόσο μεγάλη που έχει φωτιστεί όλο το οικοδομικό τετράγωνο, ενώ υπάρχουν φόβοι για κατάρρευση του 24όροφου (27όροφου κατά άλλες πηγές) κτηρίου.

Στο κτήριο στεγάζονται γραφεία αλλά και 120 διαμερίσματα και από την αρχή έχει εκκενωθεί από τους πάνω από 200 κατοίκους του, ενώ οι Αρχές έχουν αποκλείσει ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο.

Η φωτιά φέρεται να ξέσπασε στο δεύτερο όροφο και μέσα σε δύο ώρες τύλιξε στις φλόγες ολόκληρο το κτήριο, ενώ οι πυροσβέστες είναι αδύνατον να φτάσουν στους πάνω ορόφους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα