25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Τρόμος στην Παλλήνη από τους ληστές-βασανιστές

από fimotro

Τρόμος στην Παλλήνη με ληστές που μπαίνουν στα σπίτια και βασανίζουν τον κόσμο για να μάθουν που είναι τα χρήματα και τα χρυσαφικά.

Τις τελευταίες ημέρες σημειώθηκαν δύο περιστατικά στην περιοχή και η αστυνομία πιστεύει ότι οι δράστες είναι ίδιοι.

Το πρωί της Δευτέρας αντιμέτωπος με τρεις αγνώστους μέσα στο ίδιο του το σπίτι βρέθηκε ένας 59χρονος άνδρας ο οποίος βασανίστηκε για τουλάχιστον μία ώρα έως ότου οι δράστες εντοπίσουν τα χρήματα και τα κοσμήματα που είχε στο σπίτι. Στην συνέχεια τον άφησαν δεμένο πάνω στο κρεβάτι και απομακρύνθηκαν με το αυτοκίνητό του.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής τρις άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι ενός ηλικιωμένου ζευγαριού  στην Παλλήνη και τους ακινητοποίησαν πάνω στο κρεβάτι τους. Οι δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, έδεσαν τον άνδρα στο κρεβάτι και με λεκτική απειλή απαίτησαν να τους πει που είχαν κρύψει τα χρήματα τους.

Οι εισβολείς έκαναν άνω-κάτω τον χώρο και αφαίρεσαν χρήματα και τιμαλφή, ενώ απομακρύνθηκαν από το σημείο με το αυτοκίνητο του ζευγαριού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα