29 Μαρτίου 2024 / 9:14 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 9:14 πμ

“Τριπλάσια λεφτά για τον Βούκοβιτς στον Ολυμπιακό”

από fimotro

Ο τριπλασιασμός των αποδοχών του, το Champions League και οικογενειακοί λόγοι είναι το τρίπτυχο που κάνει τον Βούκοβιτς να πιέζει για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο μάνατζερ του σε συνέντευξη.

Ο Mustafa Eraydin είναι ο ατζέντης του Γιάγκος Βούκοβιτς και μιλώντας στην ιστοσελίδα “yenihaberden.com“, αποκάλυψε λεπτομέρειες των διαπραγματεύσεων ανάμεσα σε Ολυμπιακό, παίκτη και Κόνιασπορ, τον ρόλο του Ντάρκο Κοβάτσεβιτς αλλά και γιατί ο Σέρβος στόπερ θέλει “δέσει” στο Λιμάνι.

Αναλυτικά η συνέντευξη του:

“Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού Ντάρκο Κοβάσεβιτς είχε παρακολουθήσει τον Βούκοβιτς και του άρεσε πολύ. Έπειτα από το παιχνίδι της Εθνικής Σερβίας με την Ουαλία τον Ιούνιο μίλησε από κοντά με τον ποδοσφαιριστή και του έκανε μία πρόταση.

Ο Βούκοβιτς ζήτησε λίγο χρόνο για να μιλήσει με την Κόνιασπορ και το ολλανδικό γραφείο μάνατζερ με το οποίο συνεργάζεται. Στη συνέχεια ο Κοβάσεβιτς υπέγραψε ένα συμφωνητικό με την εταιρεία μάνατζμεντ που έχει τα δικαιώματα του Βούκοβιτς, τη SEG, την οποία εκπροσωπώ εγώ στην Τουρκία.

Η εταιρεία με κάλεσε να μεσολαβήσω μεταξύ του Ολυμπιακού και της Κόνιασπορ για να προχωρήσει η υπόθεση. Και επειδή λέγονται διάφορα, δηλαδή ότι εγώ πιέζω να γίνει η μεταγραφή επειδή έχω οικονομικό συμφέρον, να ξεκαθαρίσω το εξής: είναι… τιμωρία για εμένα να πάει ο παίκτης στο εξωτερικό.

Τα χρήματα είναι πολύ περισσότερα για εμένα όταν φέρνω έναν παίκτη από το εξωτερικό στην Τουρκία. Τα ποσοστά μου πέφτουν πολύ σε μία συμφωνία παραχώρησης ενός παίκτη εκτός Τουρκίας.

Αν ήθελα να βγάλω πολλά χρήματα, θα προτιμούσα να πουλήσω τον Βούκοβιτς σε μία άλλη τουρκική ομάδα. Είμαι ο μοναδικός εκπρόσωπός του στην Τουρκία, οπότε αυτό θα με συνέφερε. Δεν υπάρχει λοιπόν θέμα προσωπικού οφέλους για τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Να σημειωθεί και το εξής: με την πώληση του Βούκοβιτς πιθανότατα η Κόνιασπορ θα σπάσει το σχετικό ρεκόρ πωλήσεων της.

Ο Βούκοβιτς μπαίνει τώρα στην τελική ευθεία της καριέρας του. Είναι 29 ετών και είναι φυσικό να θέλει να βγάλει όσο περισσότερα χρήματα γίνεται από αυτό το συμβόλαιό του.

Δεν θέλει να κλοτσήσει την ευκαιρία να πάρει τα χρήματα που του δίνει ο Ολυμπιακός, αφού είναι τριπλάσια από αυτά που εισπράττει στην Κόνιασπορ (σ.σ. 400.000 ευρώ).

Επίσης, θέλει να διεκδικήσει τη δυνατότητα να παίξει στο Champions League. Ο προπονητής της Εθνικής Σερβίας επίσης θέλει να πάει ο παίκτης στον Ολυμπιακό.

Ακόμα και για τα παιδιά του Βούκοβιτς υπάρχει πρόβλεψη, αφού θα πάνε σε διεθνές σχολείο στην Αθήνα και θα λάβουν την εκπαίδευση που πρέπει. Ο Βούκοβιτς σκέφτεται και την οικογένειά του. Είναι μεγάλη οικογένεια, 20μελής συνολικά, και ο Γιάγκος νιώθει μεγάλη ευθύνη απέναντί της”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα