19 Απριλίου 2024 / 2:05 πμ
19 Απριλίου 2024 / 2:05 πμ

Τρελαμένος ο Μαρινάκης με την απαράδεκτη εμφάνιση ποδοσφαιριστών…

από fimotro

Έξαλλος και με το δίκιο του ο Β. Μαρινάκης από την αδιαφορία που έδειξαν ορισμένοι ποδοσφαιριστές στο παιχνίδι με την Κέρκυρα. Από τις καθυστερήσεις του αγώνα και πριν σφυρίξει τη λήξη ο διαιτητής έφυγε από την προεδρική σουίτα στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν είδε με καθόλου καλό μάτι την εμφάνιση της ομάδας του και το αποτέλεσμα, γεγονός που αποτυπώθηκε στο θυμό του.

Ο Μαρινάκης βρέθηκε στο χώρο των αποδυτηριών με την παρουσία του φυσικά να δίνει το δικό της μήνυμα.

Αλλωστε ακόμα και μετά το θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού είχε προειδοποιήσει ότι το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Κάποιοι προφανώς δεν τον άκουσαν.

Ο Μαρινάκης γνωρίζει ότι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι οι μόνοι στην Ελλάδα που παίρνουν τόσα χρήματα και μάλιστα πληρώνονται πάντα κανονικά στην ώρα τους. Τέτοιες εμφανίσεις είναι απαράδεκτες για την ιστορία του Ολυμπιακού και πρέπει ο πρόεδρος να τους έβ αλε χοντρό… χέρι. Με το δίκιο του γιατί η εμφάνισή τους ήταν απαράδεκτη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα