19 Απριλίου 2024 / 7:31 μμ
19 Απριλίου 2024 / 7:31 μμ

Τρεις συνεχόμενες ημέρες θα κρατήσει ο τελικός του Survivor!

από fimotro

Στην τελική ευθεία μπαίνει το Survivor, το τηλεοπτικό φαινόμενο που κράτησε μπροστά στους τηλεοπτικούς του δέκτες εκατομμύρια τηλεθεατές, με αποτέλεσμα η αγωνία παικτών και κοινού να κορυφώνεται.

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει πια για τον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα στις 5 Ιουλίου.

Ο τελικός του δημοφιλέστατου reality του ΣΚΑΪ αναμένεται να είναι συναρπαστικός αφού θα κρατήσει 3 ημέρες!

Οι 4 φιναλίστ θα βρεθούν αντιμέτωποι στο στίβο μάχης στις 3, 4 και 5 Ιουλίου για να αναδειχτεί την τρίτη μέρα ο μεγάλος νικητής ή νικήτρια.

Σύμφωνα με το gossip-tv.gr πιθανότερος χώρος διεξαγωγής των τριών αυτών τελικών επεισοδίων του Survivor Greece, είναι το Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι, δίπλα δηλαδή στα Ολυμπιακά

Ακίνητα απ’ όπου μεταδίδεται και το X-Factor πια αλλά και νωρίτερα το The Voice.

Επίσης εξετάζεται το ενδεχόμενο τα αγωνίσματα να γίνουν παρουσία κοινού.

Αναφορικά με τα μέρη που ακούστηκαν, η Ρόδος, η Μυτιλήνη κλπ ήταν ανάμεσα στις σκέψεις των ανθρώπων της παραγωγής, όπως ακόμα και το Βεάκειο θέατρο στον Πειραιά που πρόσφερε και υπέροχα πλάνα με την πανοραμική θέα της θάλασσας, δεν βόλευε όμως για να στηθούν οι απαραίτητοι στίβοι μάχης.

Πάντως περισσότερες λεπτομέρειες για τον τελικό αναμένονται το προσεχές διάστημα αν και ένα είναι το σίγουρο. Οι εκπλήξεις δεν μπορούν να… αποκλειστούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα