25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Τραυματίστηκαν πυροσβέστες στην φωτιά που έκαψε εκτάσεις στο Λαγονήσι

από fimotro

Μεγάλες διαστάσεις πήρε η πυρκαγιά που ξεσπασε το μεσημέρι στο Λαγονήσι, η οποία πέρασε κυριολεκτικά δίπλα από σπίτια. Επί τόπου βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής, ενώ στην περιοχή πνέουν δυνατοί άνεμοι, που δυσχεραίνουν το έργο της. Από τη φωτιά κάηκε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι και ένα πυροσβεστικό όχημα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις πυροσβεστές.

Η φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε χαμηλή βλάστηση στη συμβολή της Λεωφόρου Αναβύσσου με την οδό Παναγούλη, ωστόσο εξαπλώθηκε γρήγορα. Την ίδια ώρα, οι φλόγες περικύκλωσαν ένα πυροσβεστικό όχημα, το οποίο κάηκε ολοσχερώς. Μάλιστα, οι τρεις πυροσβέστες που βρίσκονταν σε αυτό δεν πρόλαβαν να απομακρυνθούν άμεσα, με αποτέλεσμα να υποστούν εγκαύματα και να διακομιστούν στο νοσοκομείο.

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, μαζί με τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Βασίλη Καπέλιο, επισκέπτονται αυτήν την ώρα το 251 Γενικό Νοσοκομείο, προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με την κατάσταση της υγείας των τριών πυροσβεστών που τραυματίστηκαν στην πυρκαγιά στην Ανάβυσσο, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα