28 Μαρτίου 2024 / 11:58 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 11:58 μμ

Τραυμάτισαν δικηγόρο με φωτοβολίδα στα Εξάρχεια! (βίντεο)

από fimotro

Σοβαρά τραυματισμένη στο πόδι μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό μία δικηγόρος, η οποία χτυπήθηκε από φωτοβολίδα στα Εξάρχεια, πηγαίνοντας στο σπίτι της, στην οδό Νοταρά.  Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στα Εξάρχεια, η δικηγόρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ δέχτηκε φωτοβολίδα στο πόδι.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι επρόκειτο για ναυτική φωτοβολίδα, η οποία δεν έσβηνε ούτε με πυροσβεστήρα, με αποτέλεσμα να σβήσει στο πόδι της! Την γυναίκα, που σφάδαζε από τους πόνους, παρέλαβε ασθενοφόρο και την μετέφερε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».
Εκεί, εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο.
Το παρακάτω βίντεο του Euronews καταγράφει τις πρώτες συγκλονιστικές στιγμές μετά τον τραυματισμό της άτυχης γυναίκας. Η δικηγόρος ακούγεται να σφαδάζει, με τη φωτοβολίδα να έχει καρφωθεί στο αριστερό της γόνατο.
Οι άνδρες των ΜΑΤ επιχειρούν με όποιο διαθέσιμο μέσο έχουν να σβήσουν την φωτοβολίδα, η οποία συνεχίζει να καίει για περίπου ένα λεπτό! Aρχικά, προσπάθησαν να σβήσουν την αναμμένη φωτοβολίδα με πυροσβεστήρα, ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Στη συνέχεια επιχείρησαν να σβήσουν τη φωτοβολίδα με τα πόδια.
Λίγα λεπτά μετά τη μετέφεραν στην οδό Κουντουριώτου, όπου έσπευσαν περίοικοι, και όχι μόνο, για να τις προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που την μετέφερε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

 
Πηγή: Euronews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα