28 Μαρτίου 2024 / 11:27 πμ
28 Μαρτίου 2024 / 11:27 πμ

Τραγωδία στο Βόλο: Απαγχονίστηκε στο μονόζυγο 26χρονος στο διαμέρισμά τoυ!

από fimotro

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία του Βόλου από την είδηση της αυτοκτονίας ενός 26χρονου μέσα στο σαλόνι του σπιτιού του.

Αναπάντητα “γιατί” και απέραντη θλίψη άφησε το τραγικό του τέλος. Ο 26χρονος κρεμάστηκε, φτιάχνοντας αυτοσχέδιο βρόγχο από ηλεκτρικό καλώδιο, το οποίο κρέμασε από το μονόζυγο στο καθιστικό του σπιτιού όπου διέμενε.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τον αναζητούσε ο ξάδερφός του και δεν απαντούσε στις κλήσεις. Όταν μετέβη στην οικία του 26χρονου στις 19.30 περίπου χθες το απόγευμα, δεν μπορούσε να πιστέψει σε αυτό που αντίκρισε, ενώ ειδοποίησε τάχιστα την αστυνομία αλλά και το ΕΚΑΒ.

Προσωπικό των υπηρεσιών, βρέθηκε επί τόπου, ωστόσο διαπίστωσαν μόνο τον θάνατό του. Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου ξεκίνησε την προανάκριση για τα αίτια που οδήγησαν τον άτυχο νέο στο απονενοημένο διάβημα, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία -νεκροτομή.

Ο 26χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του, στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου που έμενε. Κανείς από τους φίλους και τους συγγενείς του δεν φανταζόταν τα όσα είχε στο μυαλό του. Η αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και πλέον γίνεται προσπάθεια να συγκεντρωθούν περισσότερα στοιχεία που θα φωτίσουν την τραγωδία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα