29 Μαρτίου 2024 / 10:01 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 10:01 πμ

Τραγωδία στην Κρήτη : Νεκρό σε τροχαίο 2χρονο κοριτσάκι

από fimotro

Μια τραγωδία γράφτηκε νωρίς σήμερα το πρωί στα Ζωνιανά όπου σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα με θύμα ένα 2χρονο κοριτσάκι. Από το τροχαίο τραυματίστηκε και η 23χρονη μητέρα του κοριτσιού.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το τροχαίο άνοιξε ο αερόσακος του αυτοκίνητου και το άτυχο κοριτσάκι χτυπήθηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο πατέρας μετέφερε άμεσα το παιδάκι στο Κέντρο Υγείας της περιοχής ωστόσο κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε νοσοκομείο.
Τραγική ειρωνεία εκείνη την ώρα δεν υπήρχε βάρδια οδηγού ΕΚΑΒ με αποτέλεσμα το ασθενοφόρο να μένει ακινητοποιημένο και έτσι ο πατέρας μετέφερε το παιδί με το δικό του μέσο στο Βενιζέλειο.
Δυστυχώς όπως αποδείχτηκε ήταν αργά για το άτυχο κοριτσάκι που άφησε την τελευταία του πνοή … Την ίδια ώρα η 23χρονη μητέρα του νοσηλεύεται τραυματισμένη στο Κέντρο Υγείας με κάταγμα ισχίου.
cretalive.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα