23 Απριλίου 2024 / 11:17 πμ
23 Απριλίου 2024 / 11:17 πμ

Τραγικό: Τρεις γενιές της ίδιας οικογένειας έχασαν τη ζωή τους στο μακελειό στο Τέξας

από fimotro

Συγκλονίζουν οι ανθρώπινες ιστορίες γύρω από τα 26 θύματα του μακελάρη του Τέξας Ντέβιν Κέλεϊ ο οποίος άνοιξε πυρ και σκόρπισε το θάνατο σε εκκλησία.

Ανάμεσά τους ξεχωρίζει η περίπτωση της οικογένειας Χόλκομπ που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είδε να πέφτουν νεκροί η έγκυος μητέρα, τρια από τα πέντε παιδιά της, ο παππούς και η γιαγιά.

Πριν λίγο καιρό, μάλιστα, η Κρίσταλ Χόλκομπ που ήταν οχτώ μηνών έγκυος ανέβασε μια φωτογραφία της οικογένειάς της στο Facebook. Από τα πρόσωπα που εικονίζονται γλίτωσαν μόνο δύο παιδιά και ο σύζυγός της.

Η οικογένεια Χόλκομπ σε ξέγνοιαστες στιγμές

Εκτός από την Κρίσταλ νεκροί από τα πυρά του 26χρονου μακελάρη έπεσαν οι κόρες της Έμιλι και Μέγκαν και ο γιος της Γκρεγκ.

Η άτυχη Έμιλι Η άτυχη Μέγκαν
  

Ανάμεσα στα θύματα βρίσκονται και οι γονείς του συζύγου της Κριστίν, Μπράιαν και Κάρλα. Ο Μπράιαν ήταν αυτός που αντικαθιστούσε τον πάστορα Φρανκ Πόμεροϊ, ο οποίος επίσης θρηνεί την απώλεια της κόρης του, της 14χρονης Άναμπελ.

Μάρτυρες λένε, μάλιστα, ότι ο Μπράιαν ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του Κέλεϊ όταν δέχθηκε έναν πυροβολισμό στην πλάτη.

Μαζί με τη δασκάλα σύζυγό του είχαν κατάστημα με κορνίζες και επισκέπτονταν τη συγκεκριμένη εκκλησία τα τελευταία 25 χρόνια.

Ο Μπράιαν και η Κάρλα Χόλκομπ

«Ο πατέρας μου ήταν ένας καλός άνθρωπος και του άρεσε να κάνει κήρυγμα» είπε ο γιος του  Σκοτ,  ο οποίος πρέπει να διαχειριστεί την απώλεια και του αδερφού του Ντάνι, ο οποίος έχασε, επίσης, τη ζωή του μαζί με την κόρη του.

Από τα πυρά του μακελάρη έχασε επίσης τη ζωή της η Τζοάν Γουόρντ μαζί με τις δύο κόρες της, την 6χρονη Μπρουκ και την 8χρονη Έμιλι. Αντίθετα τυχερή ήταν η 9χρονη Ριάνα, η οποία γλίτωσε γιατί πρόλαβε να κρυφτεί κάτω από ένα στασίδι. Την ίδια ώρα μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 5χρονος θετός γιος της Γουόρντ, Ρίλαντ, ο οποίος έχει πυροβοληθεί τέσσερις φορές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα