29 Μαρτίου 2024 / 3:04 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 3:04 πμ

Τραγικό τέλος για την 71χρονη που αγνοούνταν – Αυτοκτόνησε από γέφυρα

από fimotro

Τραγικό είναι το τέλος στις αναζητήσεις για την 71χρονη γυναίκα που εξαφανίστηκε έχοντας χθες το μεσημέρι φύγει από την κατοικία της στο Αγρίνιο.
Η σορός της εντοπίστηκε στο φράγμα Στράτου γύρω στις 09:30 σήμερα το πρωί και όλα τα στοιχεία κατατείνουν πως πρόκειται για αυτοκτονία.
Ειδικότερα, η εξαφάνιση της γυναίκας δηλώθηκε στις 22:45 το περασμένο βράδυ στις αστυνομικές αρχές. Αμέσως σήμανε συναγερμός και μεγάλη ήταν η ανησυχία της για την τύχη της καθώς υπήρχαν φόβοι πως θα προέβαινε σε απονενοημένο διάβημα. Έχοντας αναχωρήσει η 71χρονη από την κατοικία της δεν έφερε μαζί της τηλέφωνο και ταυτότητα.
Ωστόσο, σήμερα στις 09:30 διερχόμενος εντόπισε τη σορό γυναίκας στο νερό κοντά σε βραχώδες σημείο του φράγματος Στράτου. Άμεσα ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές που έσπευσαν αλλά και δύναμη της Πυροσβεστικής που είχε μεταβεί στην περιοχή με τέσσερα οχήματα και 10 άτομα για να συνδράμει στις έρευνες. Πυροσβέστες ανέσυραν τη σορό από το νερό.
Η άτυχη γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή δεν έφερε ταυτότητα ωστόσο αμέσως έγινε αντιληπτό πως επρόκειτο για την εξαφανισθείσα, γεγονός που επιβεβαιώθηκε αργότερα από τους οικείους της.
Όλα τα στοιχεία κατέτειναν στο ενδεχόμενο αυτοκτονίας ενώ η 71χρονη φέρεται να έπεσε από τη γέφυρα Ματσουκίου όπου μάλιστα βρέθηκαν τα παπούτσια της. Στο σημείο μετέβη οδικώς με ταξί χθες, σύμφωνα με τα στοιχεία της προανάκρισης που ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου. Για το λόγο αυτό άλλωστε οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί στην εν λόγω περιοχή. Η σορός θα μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας για τη νεκροψία-νεκροτομή.
agrinionews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα