24 Απριλίου 2024 / 12:05 πμ
24 Απριλίου 2024 / 12:05 πμ

Τραγικό: Ο φοιτητής ζούσε για 1,5 ημέρα, πριν αφήσει την τελευταία του πνοή!

από fimotro

Τις δραματικές στιγμές που πέρασε ο 21χρονος στην Κάλυμνο Νίκος Χατζηπαύλου μετά τον τραυματισμό του  αποκαλύπτει η ιατροδικαστική εξέταση. Για περίπου 36 ώρες, ο φοιτητής ζούσε χωρίς βοήθεια, χωρίς τροφή και νερό, εκτεθειμένος στη φύση, μέχρι που έχασε τη ζωή του από το σοκ που δημιούργησαν οι κακώσεις και η φυσική εξάντληση.  “Υπολογίζω ότι έζησε για τουλάχιστον μιάμιση μέρα από τον τραυματισμό του. Κάπου ήταν πεσμένος ή κρυμμένος. Ενδεχομένως να είχε ανακτήσει κάποιες αισθήσεις και ο ίδιος κάποια στιγμή και να προσπάθησε να καλυφθεί. Θεωρώ αδύνατον να είχε μετακινηθεί σε απόσταση. Κάπου εκεί ήταν” δήλωσε στο protothema.gr ο ιατροδικαστής, Παναγιώτης Κοτρέτσος.

Ο θάνατος ήρθε ως αποτέλεσμα των χτυπημάτων αλλά και της σωματικής εξάντλησης, που προήλθαν από “ατύχημα, κάποιου είδους πτώση εκεί στους βράχους”, καθώς έχει αποκλειστεί το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας . Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, “αιτία θανάτου συνολικά είναι οι κακώσεις σε συνδυασμό με φυσική εξάντληση και σοκ. Ο θάνατος ήρθε αρκετό διάστημα μετά το ατύχημα. Το παιδί χτύπησε και έμεινε αβοήθητο”.
Τραγική η κατάληψη για τον άτυχο νεαρό…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα