19 Απριλίου 2024 / 11:26 πμ
19 Απριλίου 2024 / 11:26 πμ

Τραγικό: Ο Παπαντωνίου δέσμευσε λογαριασμό της Realnews για δικαστική απόφαση 11.000 ευρώ!!!

από fimotro

ChatzinikolaouΈξαλλος με την ενέργεια του Γιάννου Παπαντωνίου να δεσμεύσει περίπου 11.000 ευρώ από τραπεζικό λογαριασμό της Realnews για παλαιότερη δικαστική απόφαση που αφορούσε προσωπικά δεδομένα του πρώην υπουργού που ζητούσε 1 εκατ. ευρώ(!) εμφανίστηκε σήμερα ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο γνωστός δημοσιογράφος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στα πολιτικά πρόσωπα που επί χρόνια έπαιρναν μίζες, υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει το ρεπορτάζ και αποκάλυψε ότι έρχονται νέα στοιχεία που αφορούν τη νέα δίωξη για τις μίζες των ιπτάμενων ραντάρ. Ο Νίκος Χατζηνικολάου αποκάλεσε “προκλητικότατο” τον Γιάννο Παπαντωνίου και δημοσιοποιώντας την επιθετική κίνηση του πρ. υπουργού υποσχέθηκε ότι οι αποκαλύψεις θα συνεχιστούν για να μάθει ο κόσμος και η δικαιοσύνη το πάρτι με τις μίζες εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ που είχε στηθεί κατά το παρελθόν.

Σ.Σ. Fimotro: Τραγικά πράγματα με τον εκδικητικό και εμπαθή Παπαντωνίου. Αντί να βρίσκεται… παρέα με τον Άκη, δικαστήρια τον δικαιώνουν για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα