29 Μαρτίου 2024 / 8:26 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 8:26 πμ

Τραγικό: Έδωσαν σε μωρό 18 μηνών ναρκωτικό χάπι!!!

από fimotro

Δεν το χωράει ανθρώπου νους. Μωρό 18 μηνών εισήχθη στο νοσοκομείο Λαμίας σε ημικωματώδη κατάσταση γιατί είχε καταπιεί ναρκωτικό χάπι! Η γιαγιά του υποστήριξε ότι του το έδωσε ο τοξικομανής σύντροφος της κόρης της επειδή έκλαιγε! Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία στο Αυλάκι Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, χθες το πρωί εισήχθη το μωρό στο Νοσοκομείο Λαμίας, συνοδευόμενο από την ανήλικη μητέρα του, 17 ετών. Το μωρό είχε καταπιεί ναρκωτικό χάπι της ουσίας «Βουλμπεγκάλ» και η κατάστασή του ήταν εξαιρετικά κρίσιμη.

Προηγήθηκε έρευνα της Ασφάλειας στο σπίτι όπου διαμένει η 17χρονη μαζί με τα άλλα δύο ανήλικα παιδιά της και τη μητέρα της, αλλά και έναν 23χρονο χρήστη ναρκωτικών ουσιών, με τον οποίο συζεί. Εκεί εντοπίστηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και χασίς, αλλά και χάπια με την ουσία «Βουλμπεγκάλ».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, στο σημείο που ήταν τα ναρκωτικά δεν μπορούσε να φτάσει το μωρό και σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η μητέρα της ανήλικης το χάπι το έδωσε ο 23χρονος προκειμένου να τον αφήσει ήσυχο γιατί γκρίνιαζε! Επίσης ισχυρίστηκε ότι ο 23χρονος θέλει να βγάλει από τη μέση και τα τρία παιδιά της 17χρονης, που είναι από άλλον πατέρα, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Το 18 μηνών αγοράκι διεκόμισθη στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», καθώς χθες το απόγευμα υποτροπίασε και η κατάστασή του είναι σοβαρή.

Την ίδια ώρα η Ασφάλεια συνέλαβε τη 17χρονη “μητέρα” και τον 23χρονο με κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες και αναμένονται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Λαμίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα