23 Απριλίου 2024 / 8:09 μμ
23 Απριλίου 2024 / 8:09 μμ

Το χαβά τους!…

από fimotro

Γράφει ο Κ.Π.

([email protected])

Το τελευταίο διάστημα, γίνεται μια συστηματική επίθεση εναντίον της αξιωματικής αντιπολίτευσης και κυρίως εναντίον του αρχηγού της. Είναι τόσο σφοδρή-πολλές φορές και απρεπής-που νομίζει κανείς ότι η ΝΔ είναι κυβέρνηση, και ότι στραβό και ανάποδο γίνεται στη χώρα μας οφείλεται σε αυτήν.

Το να κάνεις κριτική είναι θεμιτό. Το να κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση και τον αρχηγό της για «στρατηγικό αδιέξοδο ενόψει της δεύτερης αξιολόγησης» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ε! αυτό είναι προς έρευνα της ψυχιατρικής επιστήμης!

Στο Βυζάντιο οι μοναχοί βάφτιζαν το κρέας ψάρι για να καθαγιάσουν τις γαστρονομικές τους αμαρτίες την περίοδο της νηστείας. Οι ιεροεξεταστές ονόμαζαν κάθαρση τη διαδικασία εξόντωσης κάθε πιθανού αντιπάλου της παπικής «ορθοδοξίας».

Οι μετωνυμίες και ετερωνυμίες της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ από κρέας σε ψάρι δεν έχουν τέλος σε «βαφτίσια». Με παρωπίδες αφηνιασμένου αλόγου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και με το νεαρόν της ηλικίας του, βαφτίζει όλες τις αρνητικές αποφάσεις για τη χώρα μας θετικές μέσα από τη γυάλα που βρίσκεται! Ο άνθρωπος δεν επικοινωνεί με τον εαυτό του και την κοινωνία που υποφέρει. Μήπως χρειάζονται μερικές «φάπες» για να ξυπνήσουν κάποιοι από τη μέθη της εξουσίας;

Ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα στη βουλή, προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα σε επίκαιρη ερώτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για εγκληματικότητα, ληστείες, φόνους, διαρρήξεις, βία, καταστροφές, στο κέντρο της Αθήνας. Φωτιές σε μέσα μαζικής μεταφοράς, ναρκωτικά κλπ.

Τι λες Αλέξη; Κάνε μια βόλτα τα βράδια γύρω από την Ομόνοια χωρίς φρουρά, πήγαινε στα Εξάρχεια και θα δεις πως θα σε δεχτούν οι «αριστούχοι φοιτητές» του πολυτεχνείου. Ο χώρος σύμβουλο, έχει γίνει εργοστάσιο παραγωγής μολότωφ, ναρκωτικών και πορνείας!!!

Στη βουλή, διάβασες μια έκθεση με στοιχεία και αριθμούς για την εγκληματικότητα που του έγραψε ο Τόσκας και παρουσίασες μια Ελλάδα παράδεισο ηρεμίας. Αναρωτιέται λοιπόν ο μέσος νοήμων Έλληνας της καθημερινότητας. Σε ποια χώρα ζει αυτός ο άνθρωπος; Είναι δυνατόν να είναι πρωθυπουργός;

Κατά τα άλλα, γνωρίζοντας ότι η αναρρίχηση του στην εξουσία ήταν μια κακή στιγμή στην ιστορία του ελληνικού λαού, και ο χρόνος του τελειώνει, προσπαθεί με ψέματα και λεονταρισμούς να κρατήσει ενωμένο ένα μικρό κομμάτι παραπλανηθέντων Ελλήνων με οποιοδήποτε κόστος για τη χώρα.

Έτσι, με κορώνες, προσωπικές επιθέσεις και ειρωνικά σχόλια εναντίον του κ. Μητσοτάκη πιστεύει ότι θα κερδίσει λίγο χρόνο ακόμα για να παραμείνει στην εξουσία. Το τέλος μια ς σύντομης αριστερής παρένθεσης, με, η χωρίς «αξιολόγηση» έχει δρομολογηθεί! Η λάσπη που πετά εναντίον του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν καταλαβαίνει ότι γυρίζει πίσω στον ίδιο. Μάλλον νομίζει ότι βρέχει σκόνη από την Αφρική όταν περπατάει.

Το να ζητάς κατάθεση μομφής από τον Κ. Μητσοτάκη για να φανεί πόσο δεμένη και αραγής είναι η Κ.Ο των «παρά φύση» ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ βουλευτών που θέλουν να σώσουν τη χώρα δεν χρειάζεται να το πείτε κ. πρωθυπουργέ. Η γλύκα της εξουσίας, έχει τυφλώσει το Μαξίμου με ανατολίτικα στοιχεία. Χαρέμια, Χορούς της κοιλιάς, ναργιλέδες και χανουμάκια δεν τα εγκαταλείπει εύκολα κανείς, γίνεται «μάρτυρας»! Με φθηνές αναφορές και κατάθεση πόθεν έσχες από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δείχνει πανικό και νηπιακή αντίληψη ενός πρωθυπουργού.

Αλέξη(!) ζήτησε ένα μεγάλο συγνώμη από τον ελληνικό λαό και πήγαινε να «εξομολογηθείς» για τα τόσα ψέματα που του είπες αν θέλεις να εξιλεωθείς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα