28 Μαρτίου 2024 / 8:56 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 8:56 μμ

Το φιλμ κινουμένων σχεδίων “Emoji, Η Ταινία”, σάρωσε τα Χρυσά Βατόμουρα

από fimotro

Μία ημέρα πριν την απονομή των Όσκαρ, η ταινία κινουμένων σχεδίων “Emoji, Η Ταινία”, στο οποίο τα emoticon, οι “φατσούλες” των κινητών τηλεφώνων αποκτούν δική τους ζωή, σάρωσε τα Χρυσά Βατόμουρα, τα “αντι-Όσκαρ” με τα οποία βραβεύονται οι χειρότερες ταινίες της χρονιάς.

Η “Emoji, Η Ταινία” αφηγείται τις περιπέτειες μιας χαμογελαστής φατσούλας, εκνευρισμένης με το μοναδικό χαρακτηριστικό που ενσαρκώνει. Στον δρόμο προς τα Χρυσά Βατόμουρα είχε “δυνατούς” ανταγωνιστές αλλά κατάφερε να νικήσει με άνεση το “Μπέιγουοτς-Συναγερμός στο Μαλιμπού” και το ερωτικό θρίλερ “Πενήντα πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι”.

Το βίντεο με το οποίο ανακοινώθηκαν οι νικητές έδωσε στους διοργανωτές μια ευκαιρία να καταγγείλουν, με τον δικό τους τρόπο, τον παραγωγό Χάρβεϊ Γουάινστιν και περίπου άλλους 20 ισχυρούς άνδρες της βιομηχανίας του θεάματος που έχουν κατηγορηθεί για βιασμούς ή σεξουαλική παρενόχληση. Υπό τους ήχους υποβλητικής μουσικής, αρχικά εμφανίζεται στην οθόνη η φωτογραφία του Γουάινστιν, χωρίς το όνομά του, μόνο με τη φράση “Στη μνήμη του…”. Ακολουθούν φωτογραφίες του ηθοποιού Μπιλ Κόσμπι, του Γούντι Άλεν, ακόμη και του Αμερικανού προέδρου και πρώην παρουσιαστή τηλεριάλιτι Ντόναλντ Τραμπ.

“Λυπούμαστε πολύ, αλλά δεν θα μας λείψετε, ούτε εκείνοι που έχουν το δικό σας χάρισμα”, κλείνει το “αφιέρωμα”.

Ο μεγάλος νικητής των Βατόμουρων ήταν πάντως φέτος η “Emoji, Η Ταινία”, αφού κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία, μεταξύ των οποίων εκείνο του χειρότερου σκηνοθέτη, για τον Τόνι Λεοντή και του χειρότερου σεναρίου.

Μεταξύ εκείνων που θα παραλάβουν το κιτς βραβείο (ένα πλαστικό βατόμουρο, βαμμένο χρυσό και τοποθετημένο στην κορυφή μιας μπομπίνας φιλμ) περιλαμβάνονται ακόμη ο Τομ Κρουζ, “χειρότερος ηθοποιός” για την ταινία “Μούμια” και ο Μελ Γκίμπσον, για τον “χειρότερο β΄ ανδρικό ρόλο” για την ερμηνεία του στην ταινία “Ξαναγύρισε ο μπαμπάς”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα