17 Απριλίου 2024 / 2:44 πμ
17 Απριλίου 2024 / 2:44 πμ

Το Ποτάμι αποφάσισε κοινή πορεία με Διαμαντοπούλου, Ραγκούση και Φλωρίδη

από fimotro

Με την Ωρα Αποφάσεων -την πρωτοβουλία της Αννας Διαμαντοπούλου, του Γιάννη Ραγκούση και του Γιώργου Φλωρίδη- συμπορεύεται Το Ποτάμι με κοινή απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που δόθηκε την Κυριακή στη δημοσιότητα, Το Ποτάμι επιμένει να εκφράζει «τις δυναμικές μειοψηφίες που αγωνίζονται και εν πολλοίς τα καταφέρνουν και κρατούν τη χώρα όρθια.

»Στην προσπάθεια αυτή, συναντιόμαστε με άλλες προοδευτικές δυνάμεις, προσωπικότητες και Κινήσεις όπως κάναμε από την πρώτη στιγμή που μπήκαμε στην πολιτική. Η πρωτοβουλία της Αννας Διαμαντοπούλου, του Γιάνννη Ραγκούση και του Γιώργου Φλωρίδη, πολιτικά υπερασπίζεται όλα αυτά που το Ποτάμι συνεχώς θέτει και αυτός είναι ο λόγος που οι εθελοντές μας στήριξαν τις εκδηλώσεις στην Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, την Πάτρα.

» Και αυτή τη στήριξη θα συνεχίζουμε να την παρέχουμε, δημιουργώντας μια πολιτική συμμαχία που προσελκύει συνεχώς και νέες δυνάμεις που είχαν αποστασιοποιηθεί από την πολιτική ειδικά στο χώρο της σοσιαλδημοκρατίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα