19 Απριλίου 2024 / 6:05 πμ
19 Απριλίου 2024 / 6:05 πμ

Το πετρέλαιο μπορεί να αγγίξει τα 80 δολάρια στο τέλος του 2018!

από fimotro

Αυτή η χρονιά θα μπορούσε να σηματοδοτήσει μια επιστροφή για τα εμπορεύματα, με το πετρέλαιο ενδεχομένως να χτυπήσει 80 δολάρια ανά βαρέλι, σύμφωνα με δηλώσεις του Yoon Chou Chong, επικεφαλής μετοχών της Ασίας, στην Natixis Asset Management.

Σύμφωνα με το CNBC, που δημοσιεύει τις δηλώσεις του διαχειριστή χαρτοφυλακίων, ο κ. Chong ανέφερε ότι «αυτή θα μπορούσε να είναι η χρονιά για την επιστροφή των βασικών εμπορευμάτων, του πετρελαίου». «Η αξία των 80 δολαρίων … (δεν) ακούγεται υπερβολικά περίεργη, στην πραγματικότητα», πρόσθεσε.

Οι τιμές του πετρελαίου άνοιξαν το έτος πάνω από 60 δολάρια το βαρέλι – το ισχυρότερο ξεκίνημα ημερολογιακού έτους από το 2014. Και οι δύο δείκτες αναφοράς του αργού πετρελαίου – το αμερικανικό αργό και το Brent – ανέβηκαν εν μέσω περικοπών παραγωγής του ΟΠΕΚ και αντικυβερνητικών διαδηλώσεων στο Ιράν.

Προβλέψεις για τις ασιατικές μετοχές

Ο κ. Chong τόνισε ότι οι ασιατικές μετοχές θα μπορούσαν να επεκτείνουν τα κέρδη τους φέτος. Συγκεκριμένα, είπε ότι του αρέσουν οι κινεζικές μετοχές, κυρίως εταιρειών τεχνολογίας και εξαγωγών, καθώς και οι δύο εξακολουθούν να είναι «όχι πολύ ακριβές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα