18 Απριλίου 2024 / 4:59 πμ
18 Απριλίου 2024 / 4:59 πμ

Το νέο βιβλίο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου ”Ταξίδι στ’ αστέρια”

από fimotro

Έχοντας βρεθεί σε κάθε γωνία της Ευρώπης ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, με οδηγό την εμπειρία των 500 και πλέον ματς που έχει καλύψει στη σπουδαιότερη διασυλλογική διοργάνωση, διηγείται πώς ξεκίνησε ως Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης το 1955-96, πώς μετατράπηκε σε Champions League και γιγαντώθηκε μέχρι τις μέρες μας!

Ομάδες θρύλοι, παίκτες που ξεχώρισαν, μεγάλες αλλά και άγνωστες στιγμές από όλες τις σεζόν, λεπτομερής παρουσία των ελληνικών και των κυπριακών ομάδων, περνούν σαν φιλμ μπροστά από τα μάτια μας και διανθίζονται από πολλές προσωπικές μαρτυρίες σε ένα μοναδικό Ταξίδι στ’ αστέρια…

Το βιβλίο περιέχει πληθώρα φωτογραφιών από τα 60 χρόνια του θεσμού, μεταξύ των οποίων και πρωτότυπο υλικό από το προσωπικό αρχείο του συγγραφέα.

Παρουσίαση στο gazzetta.gr από τον Δήμο Μπουλούκο

Είχα την τύχη να είμαι από τους πρώτους που προμηθεύτηκα το βιβλίο (Βίβλο του Champions League θα το χαρακτήριζα) και με τη λαχτάρα μικρού παιδιού άρχισα το διάβασμα. Από τις πρώτες κιόλας σελίδες το ταξίδι ξεκίνησε, ένα ταξίδι που θαρρείς ότι δεν το κάνεις διαβάζοντας ένα βιβλίο, αλλά αισθάνεσαι ότι έχει βγει ο ίδιος ο Χρήστος από τις σελίδες του, σε έχει πάρει από το χέρι και να σε ξεναγεί στα αστέρια του Champions League. Το επιτυγχάνει αυτό με μαγικό τρόπο, επειδή στα ιστορικά γεγονότα συμπληρώνει τις δικές του αναμνήσεις και καταθέτει τα προσωπικά του βιώματα, δημιουργώντας ένα καταπληκτικό ποδοσφαιρικό αφήγημα που θα μπορούσε να ήταν και μυθιστόρημα. (…)

Σίγουρα, είναι το καλύτερο βιβλίο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου και το μοναδικό που υπάρχει στην Ελλάδα. Ένα ταξίδι στα αστέρια του Champions League που μπορούμε πλέον να το πραγματοποιήσουμε όλοι μας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα