24 Απριλίου 2024 / 12:10 πμ
24 Απριλίου 2024 / 12:10 πμ

Το Μαξίμου θέλει να παραιτηθεί μόνη της η Αντωνοπούλου…

από fimotro

Μετά τα όσα είπε πριν από λίγο στον Real fm στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος, οποίος άδειασε για λογαριασμό του πρωθυπουργού την πρακτική που ακολούθησε η Ράνια Αντωνοπούλου, σχετικά με την επιδότηση ενοικίου, πληροφορίες αναφέρουν η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου δεν αποκλείεται να οδηγηθεί σε παραίτηση, μετά τις αποκαλύψεις ότι λαμβάνει επίδομα ενοικίου 1.000 ευρώ. Το ηθικό ζήτημα που προκύπτει για το κυβερνών κόμμα φαίνεται ότι ζητείται αυτή την ώρα και στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το γεγονός ότι η Ράνια Αντωνοπούλου δεν έχει δώσει ακόμη κάποια απάντηση οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είναι πολύ κοντά στο ενδεχόμενο να παραιτηθεί από την κυβερνητική της θέση.

Να σημειωθεί ότι η Ράνια Αντωνοπούλου και ο σύζυγός της, επίσης υπουργός της κυβέρνησης  σύμφωνα με το «πόθεν έσχες», φέρονται να είναι οι πλουσιότεροι πολιτικοί της κυβέρνησης και προφανώς του ΣΥΡΙΖΑ, με καταθέσεις σε τράπεζες, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς και με ακίνητα στη Ν. Υόρκη, τη Σύρο και στην Αθήνα. Έχει ξεκαθαριστεί εξαρχής πως η επιχορήγηση του ενοικίου της Ρ. Αντωνοπούλου για την κατοικία που διατηρεί στο Κολωνάκι είναι απολύτως νόμιμη, αλλά βεβαίως προκύπτει ένα σοβαρό ερώτημα εάν το νόμιμο είναι και ηθικό για την πλούσια υπουργό.

Επί του θέματος μάλλον τις επόμενες ώρες θα υπαρξουν ραγδαίες εξελίξεις..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα