20 Απριλίου 2024 / 7:18 μμ
20 Απριλίου 2024 / 7:18 μμ

Το Μάντσεστερ χρήζει την Αριάνα Γκράντε επίτιμη δημότη της πόλης

από fimotro

Οι άνθρωποι του Μάντσεστερ εκτιμούν τις προσπάθειες που κατέθεσε η 23χρονη ώστε να οργανώσει την φιλανθρωπική συναυλία One Love στο γήπεδο Emirates Old Trafford, παρά το γεγονός ότι λίγες μέρες νωρίτερα η δικιά της προγραμματισμένη συναυλία δέχτηκε ολέθριο τρομοκρατικό χτύπημα.

Στην συναυλία One Love, που ήταν αφιερωμένη σε όλα τα θύματα του Manchester Arena, παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων και οι Coldplay, Τζάστιν Μπίμπερ και Κέιτι Πέρι.

Το συμβούλιο της πόλης του Μάντσεστερ προσπαθεί να ανταμείψει όσους συνέβαλαν με τον τρόπο τους στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

Ο αρχηγός του συμβουλίου, Sir Richard Leese δήλωσε στο BBC πως «νομίζω πως είναι η κατάλληλη στιγμή να ανανεώσουμε τους τρόπους με τους οποίους αναγνωρίζουμε και επιβραβεύουμε αυτούς που κάνουν έμπρακτες συνεισφορές στην ζωή και την επιτυχία της πόλης μας».

«Είμαστε όλοι εξαιρετικά περήφανοι για τον συμπονετικό τρόπο με τον οποίο η πόλη και όλοι όσοι σχετίζονται με αυτήν, απάντησε στα τραγικά γεγονότα της 22 Μαΐου. Δηλαδή, με αγάπη και κουράγιο και όχι με μίσος και φόβο», συμπλήρωσε ο ίδιος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα