28 Μαρτίου 2024 / 1:12 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 1:12 μμ

Το κύμα παρέσυρε τη γυμνή Κέιτ Απτον ενώ έκανε φωτογράφιση (Βίντεο)

από fimotro

Η δουλειά του μοντέλου, έχει και τις δυσκολίες της.

Αυτό συνέβη και στην περίπτωση της Κέιτ Άπτον, κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης για το τεύχος του Sports Illustrated Swimsuit 2018.

Η 25χρονη Κέιτ υπό τις οδηγίες του φωτογράφου Yu Tsai, πήγε στην Αρούμπα σε μια βραχώδη παραλία για την τέλεια φωτογραφία, φορώντας μόνο μία χρυσή φούστα από τούλι πάνω σε ένα πελώριο βράχο.

«Συνέλαβα πραγματικά το όραμα του Tsai για τη φωτογραφία, αλλά καθώς ανέβηκα επάνω στο βράχο, κοίταξα κάτω και ένιωσα πως θα τελείωνε πολύ άσχημα» είπε στο βίντεο που κυκλοφόρησε από την φωτογράφηση.

Αν και κατάφερε να πάρει την πόζα της με φόντο τα τυρκουάζ νερά, ο ωκεανός δεν ήταν τόσο ήρεμος όσο φαινόταν.

Κοιτάζοντας την κάμερα και ποζάροντας τέλεια, το μοντέλο δεν παρατήρησε ένα κύμα που ερχόταν, παρά μόνο τη στιγμή που έσκασε στο βράχο.

Ο συνδυασμός του βάρους της μακριάς φούστας και της δύναμης του νερού, είχε ως αποτέλεσμα να πέσει η Άπτον από το βράχο.

«Δε φαινόταν τόσο μεγάλο από τη δική μου οπτική γωνία» είπε το μοντέλο «Ένιωσα σα να γελούσα μπροστά στο θάνατο» πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα