28 Μαρτίου 2024 / 3:10 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 3:10 μμ

Το κίνημα «Δεν Πληρώνω» συνέδεσε το ρεύμα σε ευπαθή οικογένεια

από fimotro

Μέλη του «Κινήματος Δεν Πληρώνω» πήγαν στο σπίτι τριμελούς οικογένειας και της συνέδεσαν το ρεύμα, ενώ της το είχαν κόψει για χρέος 2.700 ευρώ.

Σύμφωνα και με το διάλογο του μέλους του κινήματος με τον ένοικο του σπιτιού, εκεί μένει ένα ζευγάρι και η μητέρα της συζύγου. Εσοδα δεν υπάρχουν, παρά μόνο το ταμείο ανεργίας του συζύγου, ενώ υπάρχουν και φάρμακα που πρέπει να βρίσκονται σε ψυγείο (ενέσεις και χάπια).

Αναλυτικά η ανάρτηση από το κίνημα «Δεν Πληρώνω»:

«Τώρα στο Νέο Κόσμο! Το Κίνημα Δεν Πληρώνω επανασύνδεσε το κομμένο ρεύμα σε άνεργο ζευγάρι και ηλικιωμένη γυναίκα. Το ανδρόγυνο αντιμετωπίζει βαρύτατα προβλήματα υγείας (άνδρας καρκινοπαθής και γυναίκα με κατά πλάκας σκλήρυνση).
Μοναδικό εισόδημα της οικογένειας το επίδομα του ταμείου ανεργίας. Αν αργούσαμε λίγο θα αλλοιώνονταν τα φάρμακα που χρησιμοποιεί το ζευγάρι και χρειάζονται ψυγείο, με άμεσο κίνδυνο για τη ζωή τους. Μνημονιακή κυβέρνηση και ΔΕΗ, προχωρούν χέρι-χέρι το σχέδιο εξόντωσης του ελληνικού λαού στο βωμό των υπερκερδών των πολυεθνικών ιδιωτών. Το Κίνημα Δεν Πληρώνω θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της αντίστασης, στο πλευρό των συμπολιτών μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα