24 Απριλίου 2024
24 Απριλίου 2024

Το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας συνάντησε τον Αρχιεπίσκοπο

από fimotro

unnamed-2Αντιπροσωπία του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Ε.ΣΥ.Ν, Δρίκο Αρμόδιο, τον Αντιπρόεδρο του Ε.ΣΥ.Ν. Δελακουρίδη Ιωάννη, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.ΣΥ.Ν. Μαριδάκη Στέλιο, Σιμούλη Πάυλο – Πέτρο, Θεοχαρίδη Σπύρο, Φουσκαρίνη Κώστα και τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του ΕΣΥΝ. Παραβατό Νίκο, επισκέφθηκε στις 29 Νοεμβρίου 2016 την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών για την καθιερωμένη ενημέρωση των πεπραγμένων και των δράσεων του προς  τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο.

Ειδικότερα κατά τη συνάντηση, o πρόεδρος του Ε.ΣΥ.Ν. Δρίκος Αρμόδιος αφού ανέλυσε τα πεπραγμένα της θητείας, τόνισε επίσης ότι το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας συντάσσεται με την θέση της Εκκλησίας στο θέμα της Παιδείας και στηρίζει την Ορθοδοξία, καθώς «η Ορθοδοξία κράτησε το Έθνος όρθιο τις δύσκολες στιγμές», ενώ επεσήμανε, ότι στηρίζει τις αποφάσεις του Αρχιεπισκόπου.

Ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος κ. κ. Ιερώνυμος κατά την συνάντηση ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η Εκκλησία χαίρεται να έχει νέους από όλους τους χώρους που εμπνέονται από την Αλήθεια του Χριστού και κάνουν έργο. Σήμερα, στην εποχή μας αυτό είναι πολύ χρήσιμο» σημείωσε ο Αρχιεπίσκοπος και τους κάλεσε να υπάρχει μία καλή συνεργασία για το κοινό καλό.

Ολοκληρώνοντας τη συνάντηση, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.ΣΥ.Ν, ευχαρίστησε τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο για τη στήριξη του στο σύνολο της νεολαίας της χώρας και ειδικά για την ζέση που προσεγγίζει τη νέα γενιά που έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλη γενιά στην σύγχρονη μεταπολιτευτική Ελληνική ιστορία. Το ραντεβού ανανεώθηκε για την άνοιξη με τον προγραμματισμό κοινής δράσης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής και του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας για θέματα νεολαίας, πολιτισμού, εθελοντισμού και θεολογίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα