18 Απριλίου 2024 / 12:40 μμ
18 Απριλίου 2024 / 12:40 μμ

Το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας βράβευσε τους Παραολυμπιονίκες του Ριο (φωτό)

από fimotro

unnamedΤο Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας πραγματοποίησε χθες με μεγάλη επιτυχία εκδήλωση βράβευσης των Παρολυμπιονικών που συμμετείχαν στους αγώνες του Ρίο 2016 με τίτλο : Σημασία δεν έχει η νίκη..Σημασία έχει η δύναμη της ψυχής.. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα καθώς και την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016 στην Αίθουσα του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα.

Ο Πρόεδρος του Ε.ΣΥ.Ν. Αρμόδιος Δρίκος απηύθυνε εναρκτήριο χαιρετισμό στους προσκεκλημένους, τονίζοντας το μέγεθος του θαυμασμού των νέων στα πρόσωπα και τις προσπάθειες των παρολυμπιονικών, λέγοντας πως αποτελούν έμπνευση και φωτεινό φάρο ελπίδας, δύναμης, θέλησης και επιμονής. Ανέφερε ότι έθεσαν, με τον καθημερινό αγώνα και τις νίκες του, το ηθικό πρότυπο για τους νέους στην Ελλάδα της οικονομικής, κοινωνικής και ηθικής κρίσης των τελευταίων ετών.

Το «παρών» έδωσαν περισσότεροι από 150 εκπρόσωποι νεανικών κοινωνικών οργανώσεων του Ε.ΣΥ.Ν., συμμετέχοντας, ρωτώντας και επιβραβεύοντας τους «νικητές της ζωής» και θέτοντας καίριες ερωτήσεις επί της εν λόγω θεματικής ενότητας. O πρόεδρος της Ελληνικής Παρολυμπιακής Επιτροπής Φουντουλάκης Γεώργιος ήταν επικεφαλής της 15 μέλους αντιπροσωπείας που παραστάθηκε στην εκδήλωση όπου βραβεύθηκαν οι Παύλος Μάμαλος, Πάνος Τριανταφύλλου, Γρηγόρης Πολυχρονίδης, Νίκο Πανανός, Άννα Ντέντα, Δήμητρα Κοροκίδα και οι συνοδοί τους.

Επίσης, χαιρετισμό απηύθυναν ο Υπεύθυνος Τύπου του Γραφείου του ΕυρωπαϊκούΚοινοβουλίου στην Αθήνα Χάρης Κούντουρος, καθώς και ο Αναπληρωτής Επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα Αργύριος Περουλάκης. Ο Αντιπρόεδρος του Ε.ΣΥ.Ν. Ιωάννης Δελακουρίδης, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την τήρηση των προκαθορισμένων διαδικασιών και για τον συντονισμό, έκανε στο τέλος της εκδήλωσης τον απολογισμό αυτής, εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του Ε.ΣΥ.Ν. στους συντελεστές και στους συμμετέχοντες.

Η εκδήλωση αναμεταδόθηκε σε πραγματικό χρόνο, μέσω livestreaming, σε όλους τους  unnamed-4 unnamed-3διαδικτυακούς επισκέπτες του site του Ε.ΣΥ.Ν..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα