29 Μαρτίου 2024 / 12:05 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 12:05 πμ

Το βιβλίο του Άρη Γάτα για τον Ρανιέρι…

από fimotro

unnamedΠως μια ομάδα και ένας προπονητής που ήταν σχεδόν στα αζήτητα ένα χρόνο πριν, κατόρθωσαν το ακατόρθωτο;Πως κατέκτησαν το πιο σκληρό πρωτάθλημα του πλανήτη την Πρέμιερ Λιγκ;Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Άρης Γάτας έγραψε βιβλίο για τον Κλαούντιο Ρανιέρι και για τα έργα και τις ημέρες του Ιταλού τεχνικού τα δυο τελευταία χρόνια.Ο ρεπόρτερ της δημόσιας τηλεόρασης κατέγραψε με αποκλειστικές συνεντεύξεις και ρεπορτάζ, την πορεία του Ρανιέρι απο την κατακραυγή της αποτυχίας με την Εθνική Ελλάδας, στην αποθέωση και την απόλυτη καταξίωση της κατάκτησης του πρωταθλήματος στην Πρέμιερ Λιγκ.
Ο Άρης Γάτας ταξίδεψε στο Λεστερ και αποτύπωσε τις εμπειρίες και την έρευνα του τα τελευταία δυο χρόνια στο βιβλίο με τίτλο CLAUDIO RANIERI-THE THINKERMAN.
Παράδειγμα αισιοδοξίας, αυτοπεποίθησης και θετικής ενέργειας ο Ρανίερι είναι ο πρωταγωνιστής στο βιβλίο του Άρη Γάτα στις ανέκδοτες ιστορίες που καταγράφονται. Ο Τinkerman(άνθρωπος που έκανε συνέχεια αλλαγές) μεταλλάχτηκε και έγινε Thinkerman(άνθρωπος που σκέφτεται).Στην εποχή της οικονομικής κρίσης και των αξιών το βιβλίο παρουσιάζει τις αλλαγές που βίωσαν στη ζωή τους από το θαύμα της Λέστερ, όλοι όσοι κινήθηκαν γύρω απο τον Ρανιέρι.Ένας οδηγός για τα νέα παιδιά που ξεκινούν με όνειρα και φιλοδοξίες να κατακτήσουν τον παράξενο κόσμο του ποδοσφαίρου.Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ συνεργάστηκε με βρετανικό εκδοτικό οίκο και το βιβλίο κυκλοφορεί απο σήμερα στην Ελλάδα ενώ θα κυκλοφορήσει στην Αγγλία τα Χριστούγεννα.Υπάρχει προγραμματισμός τους επόμενους μήνες να βγει και στις αγορές της Ιταλίας,Ισπανίας,Ταϊλανδης και Ιαπωνίας καθώς συνδέονται με διάφορους τρόπους με την Λεστερ και τον Ρανιέρι.Στην Ελλάδα την κεντρική διάθεση εχει το βιβλιοπωλείο “Εν Αθηναις” Αχιλλέας Σίμος ενώ το κοινό μπορεί να το προμηθευτεί απο όλα τα κεντρικά βιβλιοπωλεία .Ήδη απο τις πρώτες ώρες τις κυκλοφορίας το βιβλίο σημειώνει τεράστια ζήτηση καθώς απευθύνεται σε ενα ευρύτερο κοινό και οχι στο αμιγώς αθλητικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα