20 Απριλίου 2024 / 3:38 μμ
20 Απριλίου 2024 / 3:38 μμ

Το βίντεο με την απίστευτη γκάφα της ΕΡΤ που “βάφτισε” τον Καμμένο… Ευάγγελο Αβέρωφ!

από fimotro

Εντυπωσιακή από κάθε άποψη ήταν η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα για την 25η Μάρτιου, όπως και η τηλεοπτική της μετάδοση από την ΕΡΤ.
Στρατός, εκπρόσωποι όλων των σωμάτων ασφαλείας, εντυπωσιακά άρματα μάχης, βετεράνοι, εύζωνες, μαχητικά στον ουρανό έκλεψαν τις εντυπώσεις για το κοινό που παρακολούθησε από κοντά την παρέλαση, αλλά και για τους τηλεθεατές που την είδαν από το σπίτι.
Μεταξύ αυτών σύσσωμη η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία και πλήθος προσωπικοτήτων, με τον έμπειρο παρουσιαστή της μετάδοσης να προσπαθεί να μεταφέρει τον παλμό τις παρέλασεις και όλες τις εξελίξεις από το κέντρο της Αθήνας. Μέχρι που δεν άργησε το… «σαρδάμ».
Παρακολουθώντας την εξέδρα των επισήμως, ο εκφωνητής μας ενημέρωσε ότι παρακολουθεί την παρέλαση ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, δίπλα στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση και τον υπουργό Αμυνας… Ευάγγελο Αβέρωφ. Εννοώντας φυσικά τον Πάνο Καμμένο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα