19 Απριλίου 2024 / 7:10 πμ
19 Απριλίου 2024 / 7:10 πμ

Το απίστευτο tweet του Τραμπ που προκάλεσε σάλο, με τη Μελάνια να φορά φόρεμα Ελληνίδας σχεδιάστριας

από fimotro

Χθες στις ΗΠΑ γιόρταζαν το «Labor Day», μια γιορτή-αργία στις ΗΠΑ (κάθε πρώτη Δευτέρα του Σεπτεμβρίου) η οποία γίνεται για να εορτασθεί η συνεισφορά των εργατικών συνδικάτων στην οικονομία της Αμερικής.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος κατέφυγε στο προσφιλές του Twitter για να… ευχηθεί για την ημέρα, όπου και επανέλαβε την προεκλογική του υπόσχεση για επιστροφή θέσεων εργασίας στις ΗΠΑ (οι αμερικανικές φίρμες που κατασκευάζουν τα προϊόντα τους στο εξωτερικό να επιστρέψουν τα εργοστάσια στην Αμερική ανοίγοντας θέσεις εργασίας).

«Χτίζουμε το μέλλον μας με αμερικανικά χέρια, αμερικανική εργασία, αμερικανικό σίδερο, αλουμίνιο και ατσάλι. Ευτυχισμένη εργατική ημέρα», έγραψε. Αυτό το tweet, όμως, το συνόδευε με μια φωτογραφία δικιά του και της Μελάνια. Ολα καλά μέχρι εδώ. Το προβληματικό σημείο βρίσκεται στο ότι ενώ ο Αμερικανός Πρόεδρος υποσχόταν και προπαγάνδιζε υπέρ των αμερικανικών προϊόντων, η Πρώτη Κυρία στη φωτογραφία φορούσε ένα φόρεμα με ξένη υπογραφή! Και συγκεκριμένα ελληνική (και ιταλική ραφή) ο λόγος για τη δημιουργία της διεθνούς Ελληνίδας σχεδιάστριας Μαίρης Κατράντζου.

Για την Ιστορία, πρόκειται για μια φωτογραφία από το πικ νικ στους κήπους του Λευκού Οίκου τον περασμένο Ιούνιο.

Η αρχική τιμή του φορέματος ήταν στα 2.255 δολάρια και στις εκπτώσεις πωλούνταν αντί 760 δολαρίων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα