16 Απριλίου 2024 / 10:13 μμ
16 Απριλίου 2024 / 10:13 μμ

Το “ακομμάτιστο” πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ

από fimotro

Όλοι οι μεγαλοπαράγοντες των παρατάξεων στην ΕΣΗΕΑ προτείνουν κάποιον-τους δικούς τους ανθρωπους- για το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο, ένα όργανο που έπρεπε να είναι “ακομμάτιστο” και ουσιαστικά δεν θέλει “μάνατζερς” υποδείξεων και… προωθήσεων. Μεχρι τώρα έχουν υποδειχθεί 6 υποψήφιοι από στελέχη των Ενωμένων Δημοσιογράφων της Μαρίας Αντωνιάδου και δυο υποψήφιοι από την Πόπη Χριστοδουλίδου. Η “κεφαλή” σε ψηφους του πρώτου γύρου ήταν υποψήφιος στην ΠΟΕΣΥ με την “Συσπείρωση”-Δούρειος Τύπος”. Σύνολο : 9 υποδεικνυόμενοι σε σύνολο 12 υποψηφίων στο όργανο.Μεχρι τώρα χωρίς υπόδειξη παρατάξεων είναι οι Χρήστος Καρδαμπίκης, Κώστας Κορέλης και Άρης Καρέρ.
Ίδια εικόνα και με τους υποψηφίους του Δευτεροβάθμιου Συμβουλίου. Πέντε υποψήφιοι προτείνονται από το στρατόπεδο της Μαρίας Αντωνιαδου και δυο ανοικτά από την Πόπη Χριστοδουλίδου. Δηλαδη 7 ατομα υποδεικνυόμενοι σε σύνολο 15 υποψηφιοτήτων. Οι υπόλοιποι δεν είναι υποδεικνυόμενοι μέχρι στιγμής τουλάχιστον.
Κύριοι, να ψηφίσετε αυτους που σας προτείνουν ανεπιφύλακτα οι εκπρόσωποι των παρατάξεων. Για να σωθεί ο κλάδος!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα