18 Απριλίου 2024 / 6:39 μμ
18 Απριλίου 2024 / 6:39 μμ

Το άλλο Σάββατο παντρεύονται Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης

από fimotro

Η πρόσκληση που είχαν λάβει οι ελάχιστοι καλεσμένοι του Κώστα Μπακογιάννη και της Σίας Κοσιώνη για τον γάμο τους στις 10 Ιουνίου ακυρώθηκε σχεδόν αυτόματα μετά την απώλεια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Είναι, άλλωστε, γνωστή η αδυναμία και η αγάπη που είχε στον παππού του ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.
Ετσι, το πένθος στο οποίο περιήλθε η οικογένεια μετά τον χαμό του αείμνηστου πρώην πρωθυπουργού δεν άφησε κανένα περιθώριο για να πραγματοποιηθεί ένα τέτοιο ευχάριστο γεγονός και το ζευγάρι, φυσικά, αποφάσισε να αναβάλει την τελετή. Οι καλεσμένοι τους θα ειναι απο τον στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο τους Σύμφωνα με πληροφορίες του «S», η νέα ημερομηνία για τον γάμο τους είναι το επόμενο Σάββατο, 22 Ιουλίου.
Το ζευγάρι ήθελε από την πρώτη στιγμή να τηρηθεί σιγή ιχθύος για την ημερομηνία και τον τόπο όπου θα τελεστεί το Μυστήριο, προκειμένου να κρατήσει αυτή την ιδιαίτερη ημέρα της ζωής του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτός είναι ίσως και ο λόγος που τελικά αποφάσισαν να κάνουν τον γάμο τους στο Καρπενήσι και όχι σε κάποιο κοσμοπολίτικο νησί, όπως είχε ακουστεί.

Πηγή: εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα