29 Μαρτίου 2024 / 3:39 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 3:39 μμ

Τούρκος εισαγγελέας: Θα παραμείνουν στη φυλακή οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί

από fimotro

Να συνεχιστεί η προφυλάκιση του Αγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη, διέταξε σήμερα το δικαστήριο της Αδριανούπολης.

Tο νέο αίτημα αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη απορρίφθηκε και αυτή τη φορά, αφού θα παραμείνουν προφυλακισμένοι μέχρι να εξεταστούν όλα τα στοιχεία.

Ο Τούρκος εισαγγελέας στην απόφαση του δεν καθιστά σαφές πόσο καιρός θα χρειαστεί προκειμένου να διερευνηθούν όλα τα στοιχεία, γεγονός που αν μη τι άλλο συνεπάγεται πως το θρίλερ όσον αφορά την υπόθεση των δύο στρατιωτικών θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα.

Στη Σύνοδο της Βάρνας ο Ταγίπ Ερντογάν δεν δεσμεύθηκε για την υπόθεση των 2 Ελλήνων στρατιωτικών και σήμερα το δικαστήριο της Αδριανούπολης απέρριψε το αίτημα της αποφυλάκισής τους.

Tην είδηση μετέδωσαν ως έκτακτη οι εφημερίδες Sabah και Yeni Akit

Στο δικαστήριο οι δικηγόροι των Μητρετώδη και Κούκλατζη

Από το πρωί υπήρχαν πληροφορίες ότι ήταν πολύ πιθανό να εξεταστεί σήμερα το θέμα της προφυλάκισης του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη και του λοχία ΕΠΟΠ Δημήτρη Κούκλατζη.

Υπενθυμίζεται πως το ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών ήταν κανονικά προγραμματισμένο να εξεταστεί από το δικαστήριο της Αδριανούπολης την Παρασκευή 30 Μαρτίου.

Τελικά αν και επιβεβαιωθhηκανοι πληροφορίες για επίσπευση της συνάντησης των δικηγόρων του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη με τον εισαγγελέα της Αδριανούπολης, το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο αφού δεν έγινε η αποφυλάκιση των στρατιωτικών.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα