24 Απριλίου 2024 / 3:36 πμ
24 Απριλίου 2024 / 3:36 πμ

Τούρκος βουλευτής: Να μετατρέψουμε την Αγιά Σοφιά σε τζαμί!

από fimotro

«Ας αρχίσουμε κι εμείς να ανοίγουμε την Αγία Σοφία τις Παρασκευές για προσευχή» αναφέρει μέσω Twitter βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος…

Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις της Τουρκίας, καθώς μετά τις εξοργιστικές δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν περί αναθεώρησης της Συνθήκης της Λωζάννης, έρχεται νέο «χτύπημα» από τη γείτονα, αυτή τη φορά για την Αγιά Σοφιά!

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, Σαμίλ Ταγιάρ, πρότεινε τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί.

«Ας αρχίσουμε κι εμείς να ανοίγουμε την Αγία Σοφία τις Παρασκευές για προσευχή. Και άστους να παίζουν μετά την Τrump’έτα», έγραψε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του στο twitter ο Ταγιάρ.

Σύμφωνα με την ανταπόκριση του ΑΝΤ1, η πρόταση αυτή του Τούρκου βουλευτή θα μπορούσε να αποτελέσει μια ισχυρή «απάντηση» στην απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ για αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα