19 Απριλίου 2024 / 7:26 πμ
19 Απριλίου 2024 / 7:26 πμ

Τους τραπεζίτες βλέπει σήμερα ο Γ. Δραγασάκης

από fimotro

Συνάντηση με τους επικεφαλής των τραπεζών θα έχουν σήμερα στις 13.00 ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης και κορυφαία κυβερνητικά στελέχη, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, αντικείμενο της συνάντησης θα είναι η χρηματοδότηση της οικονομίας, αλλά και η αντιμετώπιση του προβλήματος των «κόκκινων» δανείων.

Ειδικότερα, στη συνάντηση θα συμμετέχουν εκτός του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας, Αλέξης Χαρίτσης, η γενική γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής, Έλενα Παπαδοπούλου, ο ειδικός γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Φώτης Κουρμούσης και ο γενικός γραμματέας Εμπορίου, Αντώνης Παπαδεράκης.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, από την πλευρά των τραπεζών στη συνάντηση θα συμμετάσχουν το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και οι διευθύνοντες σύμβουλοι των τεσσάρων συστημικών τραπεζών (Εθνική, Πειραιώς, Alpha Bank και Eurobank) και της Attica Bank.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα