17 Απριλίου 2024 / 2:31 πμ
17 Απριλίου 2024 / 2:31 πμ

Τον 80χρονο Θωμόπουλο εξέλεξαν πρόεδρο στην Εθνική!

από fimotro

Τον Παναγιώτη Θωμόπουλο επέλεξε το διοικητικό συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζας ως πρόεδρο, όπως αναφέρουν πολύ καλά πληροφορημένες πηγές. Με την παραπάνω απόφαση διαφώνησε ο εκπρόσωπος του ΤΧΣ, ο οποίος και ψήφισε κατά της εκλογής.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η απόφαση που έλαβε σήμερα το ΔΣ λήφθηκε μετά από παρέμβαση των ΤτΕ και SSM, οι οποίοι στήριξαν τις επιλογές του διευθύνοντος συμβούλου κ. Λ. Φραγκιαδάκη.

Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από την ΕΤΕ, σε σχέση με την απόφαση του ΔΣ. Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα έχουν στραφεί προς την αντίδραση του ΤΧΣ, καθώς οι απόψεις του αγνοήθηκαν από τη διοίκηση της τράπεζας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αντίδραση του Ταμείου αναμένεται εντός της ημέρας, με την έκδοση σχετικής ανακοίνωσης. Υπάρχουν πληροφορίες ότι το ΤΧΣ προτίθεται να ανακοινώσει σήμερα αίτημα για σύγκληση γενικής συνέλευσης.

Κανένα νεότερο τραπεζικό στέλεχος δεν μπορούσαν να βρουν για τη θέση του προέδρου στην Εθνική;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα