29 Μαρτίου 2024 / 2:17 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 2:17 μμ

Τον χτύπησε με τσεκούρι και τον κρέμασε με σύρμα από δέντρο!

από fimotro

Μόνο η λέξη αγριότητα μπορεί να περιγράψει την στυγερή δολοφονία με θύμα έναν 42χρονο Ρουμάνο και δράστη έναν 53χρονο ομοεθνή του στα Χανιά.

Γύρω στις 19:00 το απόγευμα οι δυο άνδρες ξεκίνησαν λεκτική αντιπαράθεση επ’ αφορμή την κατασκευή μιας πέργκολας με τους δυο άνδρες να έρχονται στα χέρια. Γρήγορα τα πράγματα ξέφυγαν εκτός ελέγχου με τον 53χρονο να χτυπάει στο σώμα και τα χέρια τον 42χρονο με τσεκούρι!

Στην συνέχεια και σε κατάσταση αμόκ, άρπαξε ένα κομμάτι σύρμα και αφού έσυρε τον ημιλυπόθυμο άντρα σε ένα δέντρο τον κρέμασε από αυτό. Όπως υποστήριξε ο δράστης, το θύμα επιχείρησε να τον χτυπήσει με το τσεκούρι, αλλά κατάφερε να του αρπάξει από τα χέρια και ακολούθησε η δολοφονία. Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπήρχε και τρίτο άτομο στην συμπλοκή που βοήθησε τον δράστη στο αποτρόπαιο έργο του.

Για την ιστορία ο καυγάς μεταξύ των δυο ανδρών, ξεκίνησε όταν το θύμα κατασκεύαζε πέργολα η οποία περνούσε τα όρια του σπιτιού του δράστη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα