29 Μαρτίου 2024 / 1:27 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 1:27 μμ

Τον χτύπησαν άγρια στο κεφάλι, αλλά δεν βρέθηκε σφαίρα!

από fimotro

Μυστήριο καλύπτει τη δολοφονία του 21χρονου φοιτητή του ΕΜΠ Νίκου Χατζηπαύλου, οποίος αγνοούνταν από την περασμένη Κυριακή μεσημέρι και εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα του Σαββάτου στην Κάλυμνο.

Το μεσημέρι της Κυριακής έφτασε στην Κάλυμνο ο ιατροδικαστής της περιφέρειας Δωδεκανήσων, Πάνος Κοτρέτσος.

Από την πρώτη εξέταση που έκανε ο ιατροδικαστής στη σορό του άτυχου νέου, δεν μπόρεσε να διαπιστώσει με βεβαιότητα την αιτία θανάτου του Νίκου Χατζηπαύλου, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Από την πρώτη εικόνα του από την αυτοψία, το τραύμα του φοιτητή στο κεφάλι δεν έχει προκληθεί από πυροβολισμό αλλά από κάποιο βαρύ αντικείμενο.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια αφού τα τραύματά του δεν είναι συμβατά με πτώση, ενώ οι εκδορές φανερώνουν ότι άτυχος 21χρονος σύρθηκε και μεταφέρθηκε από τους δολοφόνους του στο σημείο που βρέθηκε ετεροχρονισμένα.

Στα 60 μέτρα από το ποδήλατό του βρέθηκε το πτώμα

Σύμφωνα με το kalymnos-news.gr, το πτώμα του άτυχου νεαρού βρέθηκε 60 μέτρα περίπου, μακριά από το σημείο στο οποίο είχε εντοπιστεί το ποδήλατο του, την περασμένη Κυριακή στην περιοχή Λαγκά Χώρας Καλύμνου.

Τον άτυχο Νίκο εντόπισε 15χρονος,σήμερα λίγο πριν της 5.00 το απόγευμα , ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή για να κόψει κλαδιά για ξόβεργα. Μόλις αντίκρισε τη σορό άρχισε να φωνάζει και γείτονες που έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει, ενημέρωσαν άμεσα το ΑΤ Καλυμνίων.

Άμεσα στο χώρο έσπευσαν ο διοικητής του ΑΤ Καλυμνίων και στελέχη που διερευνούν την υπόθεση.

Η σορός του άτυχου Νίκου βρέθηκε ανάσκελα (με μία κλίση προς τα δεξιά) σε τυμπανιαία κατάσταση, μελανή και φέρει θλαστικά τραύματα σε διάφορα σημεία.

Από το πρώτα στοιχεία, φαίνεται ότι η σορός μεταφέρθηκε στο συγκεκριμένο χώρο και πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, χωρίς βέβαια να είναι γνωστά τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο. Πρόκειται για μία περιοχή που στην κυριολεξία χτενίστηκε από τις επίγειες δυνάμεις που διενεργούσαν τις έρευνες κατ’ επανάληψη, χωρίς να έχει βρεθεί κάτι τις προηγούμενες ημέρες.

Σύμφωνα τώρα με πληροφορίες του kalymnos-news.gr η σορός του Νίκου παρέμεινε στο χώρο που εντοπίσθηκε ,φυλασσόμενη εν αναμονή του Ιατροδικαστή.

Στο νησί βρίσκεται κλιμάκιο εξειδικευμένων αξιωματικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα