19 Απριλίου 2024 / 2:22 πμ
19 Απριλίου 2024 / 2:22 πμ

Τον προστάτη της, Αρχάγγελο Μιχαήλ τιμά η Πολεμική Αεροπορία με σειρά εκδηλώσεων

από fimotro

Στεφάνι στο μνημείο του ‘Αγνωστου Στρατιώτη κατέθεσε ο αρχηγός ΓΕΑ, αντιπτέραρχος Χρήστος Χιστοδούλου, στο πλαίσιο τών εκδηλώσεων για τον εορτασμό του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

Στην τελετή παρέστησαν επίσης η ηγεσία του Όπλου, αντιπροσωπειες αξιωματικών, υπαξιωματικών, παραγωγικών σχολών της Πολεμικής Αεροπορίας, καθώς και ενώσεων, συλλόγων αποστράτων και πεσόντων αεροπόρων.

Αφού τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Πεσόντων Αεροπόρων, στην αεροπορική βάση της Δεκέλειας, στο Τατόι. Στην τελετή παρεστη ο αρχηγός ΓΕΑ, αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου και παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των αρχηγών των Γενικών Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, ανώτατοι αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας, αντιπροσωπείες αξιωματικών και υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και Ενώσεων Αποστράτων και Πεσόντων Αεροπόρων.

Σήμερα, στις 7 το βράδυ, θα δοθει συναυλία στο Κέντρο Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», με τη συμμετοχή της μπάντας της Πολεμικής Αεροπορίας, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 70 ετών από την ίδρυση της.

Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο επίσημος εορτασμός, με την τέλεση δοξολογίας στην αεροπορική βάση Δεκέλειας, στο Τατόι.

Κατά τη διάρκεια του τετραημερου εορτασμού, πραγματοποιούνται πτήσεις πολεμικών αεροσκάφων πάνω από ακριτικές περιοχές, εκδηλώσεις αεραθλητικών σωματείων σε αεροπορικές βάσεις και επισκέψεις από μαθητές Λυκείων σε μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας.

Υπενθυμίζεται ότι το κοινό μπορεί να επισκεφθεί τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας σήμερα, από 09:00 έως 17:00, και την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017, από 13:00 έως 17:00 μ.μ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα