25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Τον Γιάννη Τζαννετάκο προτείνει πρόεδρο του ΕΣΡ το Ποτάμι

από fimotro

Τον Γιάννη Τζαννετάκο προτείνει η ΚΟ του Ποταμιού για πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης όπως ανακοίνωσε στη Βουλή ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο κ. Θεοδωράκης εξήγησε ότι πρόεδρος του ΝΔ δεν πρέπει να είναι κάποιος φορέας του παλιού, καλώντας τα άλλα κόμματα να ανοίξουν τα χαρτιά τους στο θέμα αυτό.

Την Κυριακή, ο επικεφαλής του Ποταμιού μέσω Facebook είχε προτείνει για τη θέση την Έλενα Ακρίτα, τον Γιάννη Αναστασάκο και τον κ. Τζαννετάκο.

Αιτιολογούσε μάλιστα, τη θέση του μέσω ενός φανταστικού διαλόγου:

«’’Και εσύ ποιους θα έβαζες ρε Θεοδωράκη στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης;’’, ακούω τη φωνή των καχύποπτων.

– Έλενα Ακρίτα, η γυναίκα που τα έχει ζήσει όλα σε εφημερίδες και κανάλια.
– Γιάννης Αναστασάκος, ο άνθρωπος που ξέρει την τηλεόραση σαν την παλάμη του.
– Γιάννης Τζαννετάκος, ο ιστορικός καπετάνιος της Ελεύθερης Ραδιοφωνίας.»

Δεν τους έχω ρωτήσει τους ανθρώπους, διευκρίνιζε, αλλά «δίνω τρία ενδεικτικά ονόματα. Και επίτηδες δεν έβαλα ανθρώπους που είναι Ποτάμι. Σοβαροί και γνώστες υπάρχουν παντού. Απλώς τα ονόματά τους δεν είναι γραμμένα στα κομματικά κιτάπια. Αυτά που παραδίδει το ένα κόμμα εξουσίας στο άλλο».

Ο κ. Τζαννετάκος διετέλεσε πρώτος διευθυντής του Αθήνα 9,84 με την απελευθέρωση της ιδιωτικής ραδιοφωνίας και ήταν υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής της ΝΔ επί Κώστα Καραμανλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα