16 Απριλίου 2024 / 11:24 μμ
16 Απριλίου 2024 / 11:24 μμ

Τι συζήτησε η Ντ. Νουί με τον Γ. Στουρνάρα

από fimotro

Ολοκληρώθηκε χθες η διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα και την Τράπεζα της Ελλάδος της κ. Ντανιέλ Νουί, προέδρου του Εποπτικού Συμβουλίου του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού SSM της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Τράπεζα της Ελλάδος.
Η σημερινή κατάσταση των ελληνικών τραπεζών, οι προοπτικές τους το 2017 και το ζήτημα των μη εξυπηρετούμενων δανείων ήταν τα κύρια θέματα των συζητήσεων που είχε η κυρία Νουί με τον διοικητή κ. Γιάννη Στουρνάρα και στελέχη της Διοίκησης της Τράπεζας της Ελλάδος και εκπροσώπους από τις διοικήσεις των ελληνικών τραπεζών του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και της Ελληνικής Ενωσης Τραπεζών. Τα αποτελέσματα των συναντήσεων αυτών κρίνονται ως ιδιαιτέρως θετικά.
Η κ. Νουί συναντήθηκε επίσης με στελέχη της Τράπεζας της Ελλάδος από τις αρμόδιες εποπτικές Διευθυνσεις, με τα οποία είχε μία γόνιμη ανταλλαγή απόψεων για θέματα τραπεζικής εποπτείας και τα ευχαρίστησε για το άριστο επίπεδο συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ της Τράπεζας της Ελλάδος και του SSM.
Τραπεζικοί παράγοντες επιβεβαιώνουν πως οι συναντήσεις με την κ. Νουί έγιναν σε εξαιρετικά θετικό κλίμα, στοιχείο το οποίο βοηθά πολύ τις προσπάθειες των τραπεζών να επιτύχουν τους στόχους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα