19 Απριλίου 2024 / 8:10 πμ
19 Απριλίου 2024 / 8:10 πμ

Τι είπαν Τσίπρας, Νετανιάχου, Αναστασιάδης μετά την Τριμερή Σύνοδο Κορυφής

από fimotro

Σε κοινές δηλώσεις προχώρησαν οι ηγέτες της Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ στο περιθώριο της Τριμερούς Συνόδου Κορυφής.

Από τη μεριά του ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε ότι “Δεν είναι τυχαίο που επιλέξαμε τη Θεσσαλονίκη για τη διοργάνωση της τρίτης Τριμερούς Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ.

Τιμούμε και θυμόμαστε τα μέλη της εβραϊκής κοινότητας, θύματα της ναζιστικής θηριωδίας, είπε, επισημαίνοντας ότι η Θεσσαλονίκη δεν είναι μόνο παρελθόν, αλλά και παρόν.”

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η «Ελλάδα, εξέρχεται σταδιακά από την κρίση, μία κρίση που για επτά χρόνια μάς ταλαιπώρησε όλους, και εξέρχεται από την κρίση και με τη συμπαράσταση όλων των χωρών εκείνων, που, σε συνεργασία με την Ελλάδα, προσβλέπουν στη σταθερότητα και στην ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή, καθώς και σε κοινά βήματα προόδου.»

«Συζητήσαμε να εντάξουμε στη συνεργασία μας το στοιχείο των τηλεπικοινωνιών, αλλά και της διασποράς, καθώς οι χώρες μας διαθέτουν μία εξαιρετικά ομογενειακή παρουσία πολύ πέρα από τα σύνορα μας» ανέφερε ακόμη ο κ. Τσίπρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα