29 Μαρτίου 2024 / 5:14 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 5:14 μμ

Τι είπαν οι τέσσερις Έλληνες επιχειρηματίες με τον Γάλλο υπουργό Οικονομικών…

από fimotro

Ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών είχε ένα πολύ ενδιαφέρον γεύμα με τέσσερις έλληνες επιχειρηματίες το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αθήνα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο Μπρούνο Λεμερ πήγε το μεσημέρι της Παρασκευής στα γραφεία του ομίλου επιχειρήσεων Συγγελίδη συνοδευόμενος από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της γαλλικής Πεζώ, Κάρλος Ταβάρες.

Τους υποδέχθηκαν ο Πoλυχρόνης Συγγελίδης (πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Συγγελίδη) ο Γιάννης Συγγελίδης (αντιπρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της AIGLONΑ.Ε. η οποία είναι ο επίσημος εισαγωγέας Peugeot και Citroen), ο Ευάγγελος Μυτιληναίος (πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου επιχειρήσεων Μυτιληναίος) και ο Ευτύχης Βασιλάκης, αντιπρόεδρος της Aegean Airlines.

Στην συζήτηση που είχαν, ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών διαβεβαίωσε τους συνομιλητές του ότι «μέχρι το καλοκαίρι του 2018 θα υπάρξει λύση» στο θέμα του ελληνικού χρέους.

«Με την εκλογή Μακρόν αλλάζουν οι ισορροπίες στην Ε.Ε.» είπε ακόμη ο Λεμέρ και πρόσθεσε: «Αγαπάμε την Ελλάδα. Δεν πρόκειται να την αφήσουμε να πέσει διότι αν πέσει η Ελλάδα θα πέσει η Ευρώπη». Ο κ. Λεμέρ επεσήμανε ακόμη ότι ανοίγουν οι προοπτικές για επενδύσεις και θέσεις εργασίας στους τομείς της ενέργειας, των αυτοκινήτων και των αεροπορικών μεταφορών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα